Verlang jij naar een vurige mix van verleiding, betovering en vreugde?

betovering, verleiding en vreugde kim de backer morkhoven

Ontdek de betovering, verleiding en vreugde die fundamenteel zijn aan onze vrouwelijke essentie en verweven zijn met het element vuur. Het vuurelement, symbool van de energieke zomer, is volop aanwezig sinds 5 mei. Dit element vertegenwoordigt de energie van transformatie, groei en bloei. Net zoals een vlam de kracht heeft om te verlichten en te verwarmen, heeft het vuurelement de eigenschap van warmte en vreugde, van verleiding en fascinatie.

Gevoeligere huid?

Het is mogelijk dat je huid tijdens de energetische zomer gevoeliger is of wat roder lijkt dan normaal. Dit komt doordat de bloedvaten verbonden zijn met het vuurelement, samen met het hart en de dunne darm.
Er bestaat een nauwe relatie tussen het vuurseizoen en de energie in ons lichaam.

De nadruk op een vuurbehandeling

Kom je binnenkort voor een Beauty & Soul Treatment, dan ligt de focus op de vuurbehandeling, wat niet verrassend is gezien mijn voorliefde voor het afstemmen van behandelingen op de kracht van de natuur. We maken immers deel uit van deze natuurlijke wereld en kunnen profiteren van de kracht die zij te bieden heeft.

Doorheen de treatment gaan we de stilte en relaxatie in en maken we ruimte om alles te laten zijn zoals het zich aandient … een uitwisseling tussen jou en mij.
De behandeling begint met een ontspanningsritueel dat je meeneemt op een reis van geuren die je zintuigen kalmeren en je geest tot rust brengen. Het reinigen van de huid zie ik als het losmaken van spanningen en zorgen, zodat je ze van je kunt afvegen en ruimte kunt maken voor nieuwe energie. Heerlijk!
Vervolgens worden tijdens de gezichts- en lichaamsmassage afvalstoffen afgevoerd en versterken we je immuunsysteem. Het kan gebeuren dat tijdens deze massage oude pijnen loskomen waarvan je je misschien nog niet bewust was. Dit geeft je de mogelijkheid om ze los te laten en te helen.

Energetische kleimaskers

De maskertijd is een bijzonder moment in de behandeling, mede dankzij de energetische kleimaskers van Phyto 5. Deze maskers hebben de eigenschap om negatieve energie uit je systeem te verwijderen, terwijl ze tegelijkertijd je huid hydrateren. Dit helpt je om de uitstraling van je huid te vernieuwen en te verbeteren.
Door de combinatie van natuurlijke huidverzorging, energetisch lichaamswerk zoals massages, kleur- en lichttherapie en kleimaskers, wordt niet alleen je huid verzorgd, maar werk ik ook aan je emotionele en energetische schoonheid. Tijdens een Beauty & Soul Treatment ervaar je huidverbetering, rust en een diepe ontspanning.
De behandeling richt zich op het herstellen van evenwicht en het voeden van zowel je uiterlijke als innerlijke schoonheid. Het is een holistische benadering die zorgt voor een diepe en weldadige ervaring van welzijn en ontspanning, met betovering en fascinatie.

Vrouwelijke essentie

In het diepst van je wezen schuilt de vrouwelijke essentie.
Een bron van kracht en verbinding diep vanbinnen, maar vaak onderdrukt en verwaarloosd, niet erkend.
Het is tijd om die emoties los te laten, die pijn en spanning.
Ze hebben te lang vastgezeten, ongezien en niet gevoeld.

Laat ontspanning en overgave je naar heling leiden.
Een oase van rust waarin transformatie kan ontstaan.
Het is tijd om je over te geven aan de zachtheid van je vrouwelijke energie.
Omarm haar, omhels haar en herontdek het deel van jezelf dat er altijd al was.

Vrouwelijke kracht is geen verborgen mysterie, Het is een stroom van liefde en compassie diep vanbinnen.
Omarm jezelf zoals je bent, met al je gevoelens en pijnen.
Je mag er zijn, volledig en onvoorwaardelijk.

Dus laat de liefde stromen, vrij en onbelemmerd.
Laat de vrouwelijke essentie je leiden op je pad.
Herontdek de kracht die in je huist, verbind je met anderen en laat los wat je niet langer dient, met zachtheid en mededogen.With Love
Kim

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven