Herstel
je huid, hart
en ziel

 

De Beauty & Soul Treatments Therapy en The Full Moon bieden een diepgaande verbinding met zowel de natuur als onszelf. Door deze cyclus te volgen en te integreren in elke behandeling, worden we eraan herinnerd dat onze huid en emoties ook nauw verbonden zijn met de natuur. Deze holistische behandelingen zijn gericht op het herstel van de balans tussen onze huid, hart en ziel, en helpen ons om ons te verbinden met de helende kracht van de natuur.

Beauty & Soul Treatment

Een beleving voor alle zintuigen met een diep reinigende en voedende werking voor je huid en helpt bij emotionele spanningen en onrust los te laten. Het gaat verder dan een moment van totale ontspanning: het helpt je om je innerlijke harmonie te herstellen.

Beauty & Soul Therapy

Dit programma van 6 maanden biedt maandelijks een combinatie van gezichts- en lichaamsbehandeling volgens de cyclus van de vijf elementen. Het doel is om innerlijke rust te bereiken, bij je vrouwelijke essentie te komen en te stralen met pure kracht.

The Full Moon Retreat

Een speciaal ontwikkelde behandeling bij volle maan waarbij de helende werking van aromatherapie, kleur- en lichttherapie en lymfedrainage bijdragen tot een diepe ontspanning. Laat de maan jouw gids zijn en herontdek je vrouwelijke energie.

Scroll naar boven