Waterelement: het ritme van de winter.

Women Banner liggend

Begin november komen we in het ritme van de winter terecht, het element Water.
Water energie gaat over introspectie en reflectie. Over naar binnen keren. Overgave aan alles wat er is en niet is geweest. In de leegte van de winter groeit de kiem voor de komende lente.

Zit je energetisch in de wintertijd? Voel je stilstand en toch wil je vooruit? Het lukt niet? Je hebt het gevoel dat je met je benen in de modder vastzit?
Vertrouw erop dat het nieuwe komt, maar dat nu rust en stilte is wat je nodig hebt.

Vind je dit toelaten best moeilijk of confronterend? Voel je eerder onrustig of vind je het donkere in jezelf eng? Gewoon ZIJN met jezelf? Laat me jouw gids zijn die je hierin begeleid, stap voor stap en op je eigen tempo tijdens een Beauty & Soul Treatment.

 

Mijn tip?

Vertrouw op de leegte, durf te voelen wat is en zet eens alles uit. Druk de pauze knop in. We zitten in zulke zware collectieve angst energie dat we blijven ‘aanstaan’. We blijven geprikkeld door alles wat er rondom ons gebeurt en wat er alle dagen in het nieuws komt…
Ik voel dat we vechten tegen de onmacht of frustraties. We zijn ook bang, voor wat is en misschien nog komen gaat. We maken verhalen in ons hoofd… En zo is het altijd wat.

Tijd voor een pauze dus!
Even pas op de plaat.
Foert tegen alles wat ‘moet’.
Even gewoon zijn.
En niets anders dan dat.
Beetje voor je uitstaren.
Muziek aan, kopje thee erbij.
En voila dat is het.
Binnen handbereik dus.
Je hebt er niets voor nodig.
En precies daar gaat het om.

Water energie gaat ook over ‘Trusting the Flow’. Misschien wel een van de moeilijkste, maar ook de mooiste dingen is OVERGAVE.

Overgave maakt je ontspannen en vrij. En dat gebeurt als je je gevoelens eerst helemaal hebt toegelaten.


Beauty & Soul Treatment kan je helpen om meer rust en ontspanning te ervaren. Het is het perfecte moment om even te verstillen en te vertragen. Dankzij deze Treatment ga je uit je hoofd en maak je weer contact met je lichaam.

Laat mijn handen zich ontvouwen over je gezicht en lichaam met een ruimte gevuld met zachte muziek, geurende olie en een hart vol aandacht.
Met een sprenkeling van wierookolie over je schouders, een massage van kop tot teen met de energie van lichttherapie die je huid verrijkt met vernieuwde energie, terwijl ik inzoom op wat jij nodig hebt om op een dieper niveau te kunnen ontspannen.
Tijdens deze Treatment bestaat er even geen tijd, alleen … dat wat ze échte schoonheid noemen.

Boek hier jouw moment van moment van overgave, gewoon ZIJN vanuit de rust en de ontspanning en van hieruit kom je opnieuw in gevoel.

 

Voel je goed groeten
Kim De Backer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven