Wat vertelt jouw spiegelbeeld?

wat vertelt jouw spiegelbeeld

Je herkent het misschien wel…
‘je bent tevreden met jezelf, maar toch heb je steeds vaker momenten dat je in de spiegel kijkt en een vrouw ziet die teveel van zichzelf eist. Tijdens je spiegelbeeld merk je dat je huid plots sneller verouderd en hoewel je precies weet welke stappen je wilt maken, lukt het niet om vooruit te komen’.

Het zijn manieren van ons lichaam die je vertellen dat het zelfhelende vermogen uit balans is. Uiteindelijk manifesteert zich dit aan de oppervlakte van ons grootste orgaan: de huid. Net daar waar iedereen het kan zien. Want vermoeidheid, haast, stress, alle prikkels die dagelijks op ons afkomen, … Het laat onze huid soms gloeien en het geeft een vermoeide blik. Dat komt omdat de huid een reflectie is van de innerlijke leefwereld. Je hebt wel eens van die momenten dat je het even niet meer ziet zitten, je gedachten zijn een grote stofwolk. Dat uit zich in een vermoeide huid, roodheden, een doffe huid of een huid die uitstraling mist.

Holistische gezicht- en lichaamsverzorging

Met de holistische Beauty & Soul Treatment, bekrachtig je niet alleen je buitenkant – je huid – maar ook de dieperliggende lagen van je lichaam en – vaak ook – van je geest. Dit doen we door je natuurlijke schoonheid te versterken.

Wat betekent holistisch?

Holistisch betekent dat er meer is dan alleen je lichaam. Alles is met elkaar verbonden, je lichaam met je geest & je gemoedstoestand met je uitstraling. Reguliere specialisten focussen zich op de wetenschap achter verschillende huidtypen. Als Holistisch schoonheidsspecialiste richt ik mij op jou als persoon en kijk ik naar de diepere oorzaken van je huidconditie/huidproblemen. Zo herstellen we je zelfhelende vermogen.

Het resultaat: een helend transformatieproces voor je huid, hart en ziel.

  • Zowel je gelaat als je lichaam wordt behandeld
  • Chakra’s worden opgeladen met kleur- en lichttherapie
  • Handen en voeten worden verbonden met hemel en aarde
  • Geblokkeerde energiepunten worden losgemaakt
  • Manuele massage van hoofd, nek, schouders, bovenrug en gelaat met etherische oliën
  • Energetische kleimaskers op gelaat en of lichaam

Boek hier jouw Beauty & Soul Treatment in en laat je spiegelbeeld schitteren… Dit uitzonderlijke resultaat ZIE je in de spiegel en VOEL je in je lichaam. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven