Wat vertelt jouw spiegelbeeld?

wat vertelt jouw spiegelbeeld

Wat als…
niet alleen je huid maar ook je uitstraling én energie verandert? 

Zou je dat geweldig vinden?
Wel, laat me jou dan meenemen in de transformerende wereld van Holistic Beauty Therapy.

Je herkent het misschien wel…
‘je bent tevreden met jezelf, maar toch heb je steeds vaker momenten dat je in de spiegel kijkt en een vrouw ziet die teveel van zichzelf eist. Tijdens je spiegelbeeld merk je dat je huid plots sneller verouderd en hoewel je precies weet welke stappen je wilt maken, lukt het niet om vooruit te komen’.

Het zijn manieren van ons lichaam die je vertellen dat het zelfhelende vermogen uit balans is. Uiteindelijk manifesteert zich dit aan de oppervlakte van ons grootste orgaan: de huid. Net daar waar iedereen het kan zien.

Holistische beauty therapy

Met de holistische beauty therapy bekrachtig je niet alleen je buitenkant – je huid – maar ook de dieperliggende lagen van je lichaam en – vaak ook – van je geest. Dit doen we door je natuurlijke schoonheid te versterken. Ik help je om voorbij de oppervlakkigheid te gaan en ervoor te zorgen dat je je eigen schoonheid kunt ontdekken vanuit je totale ZIJN. Een visie op schoonheid vanuit het grote geheel, niet alleen gefocust op de buitenkant. Maar wel op wie jij bent, wat je voelt en wie je als vrouw wilt zijn.

Tijdens de holistic beauty therapy maak ik gebruik van de natuurzuivere producten ‘Colour&Spice en Phyto 5’. Deze zijn geinspireerd op de Chinese gezondheidsleer, volgens de vijf elementen van de natuur. Een gouden match voor jou!

Wat betekent Holistic?

Holistic betekent dat we niet alleen naar je huid kijken. Alles is met elkaar verbonden, je lichaam met je geest & je gemoedstoestand met je uitstraling. Reguliere specialisten focussen zich op de wetenschap achter verschillende huidtypen. Als Holistic Beauty Therapist richt ik mij op jou als persoon en kijk ik naar de diepere oorzaken van je huidconditie/huidproblemen. Zo herstellen we je zelfhelende vermogen.

Met onze Colour&Spice behandelmethoden help ik jou te ontdekken welke energiepunten in je lichaam meer aandacht nodig hebben.

Dit doe ik in een unieke volgorde van drie stappen:

  • Detox (zuiveren)
  • Rebalance (voeden)
  • Uplifting (verstevigen)

Het resultaat: een helend transformatieproces voor je huid, hart en ziel.

  • Zowel je gelaat als je lichaam wordt behandeld
  • Chakra’s worden opgeladen met kleur- en lichttherapie
  • Handen en voeten worden verbonden met hemel en aarde
  • Geblokkeerde energiepunten worden losgemaakt
  • Manuele massage van hoofd, nek, schouders, bovenrug en gelaat met etherische oliën
  • Energetische kleimaskers op gelaat en of lichaam

Laat jouw spiegelbeeld schitteren… Dit uitzonderlijke resultaat ZIE je in de spiegel en VOEL je in je lichaam. 

Reserveer jouw Holistic Beauty Treatment.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top