Wat een hoofdhuidmassage en het knuffelhormoon met elkaar gemeen hebben

wat hoofdhuidmassage en het knuffelhormoon met elkaar gemeen hebben kim de backer

Enkele dagen geleden werd me de vraag gesteld: wat zou je niet kunnen wegdenken uit je verzorgingen?
Ik moest hier niet lang over nadenken want de energetische (hoofdhuid) massage met aangepaste etherische oliën laten je meteen landen. Uit je hoofd, in je lijf!

Knuffelhormoon

Een (hoofdhuid) massage is zo helend. De zachte aanraking ontspant je lichaam waardoor je bewuster wordt van je ademhaling en zo nieuwe zuurstof krijgt. Massage zorgt er ook voor dat het knuffelhormoon ‘oxytocine’ vrijkomt. Daar kunnen we nooit genoeg van hebben, toch? Een (hoofdhuid) massage brengt je in een diepe ontspanning en het knuffelhormoon geeft je een gelukzalig gevoel. Dubbel genot dankzij een massage! 🙂

Zodra ik het hoofd van mijn klant vastneem voel ik een bijzondere energie. Door de zachte aanraking en massage van de schedelrand, de zachte uitrekking van de nek- en rugspieren en de combinatie van de oliën zie ik vaak het lichaam subtiel trillen. Het is aan loskomen van de dagelijkse stress en sleur waarmee we vaak rondlopen.

Door de hoofdhuid-, schouder-, nek- en rugmassage kom je in rust, in ontspanning, de ademhaling wordt veel rustiger , de schouders zakken en het lichaam nestelt zich dieper in de verwarmde behandelzetel. Het hoofd is de poort naar de kruinchakra waarmee we verbonden zijn met ons hoger bewustzijn en de verbinding maken met de hemel.

Met de juiste muziekfrequenties, de aanrakingen en de cocktail van de juiste etherische oliën valt de hele wereld van je schouders af.

Heldere inzichten en boodschappen

Dit is het moment waar ik de inzichten of boodschappen krijg die ik na de Beauty Essence behandeling mag aanreiken. En nee, ik ben geen helderziende maar ik weet van mezelf dat ik een heldervoelend en helderhorend vermogen heb, een gave waar ik me niet altijd van bewust ben geweest.

Het zijn vaak deze inzichten of boodschappen waar mijn klanten nadien verder mee aan de slag kunnen. Hoe groot of klein ze ook zijn. Dit zijn momenten die ik zo koester, ook al zijn het soms de struggles waar we doorheen moeten stappen, het groeiproces, om tot de transformatie te komen. De allermooiste lotusbloem zit eerst vast in de modder om nadien te ontpoppen in pracht en praal.

Dit is ook de reden waarom ik het soms zo moeilijk vind om uit te leggen wat ik precies doe. Het zijn geen klassieke schoonheidsverzorgingen, het gaat zoveel dieper dan dat. Als Holistic Beauty Therapist werk ik niet alleen aan je huid, maar sta in alle rust ook stil bij het verlangen van je hart en ziel. Door stil te staan bij wat  er binnenin jou leeft, pakken we samen een dieper niveau aan.

Schoonheid is onlosmakelijk verbonden met het verlangen van je hart & ziel.

De Beauty & Soul Treatments zijn zoveel meer dan alleen maar huidverzorging. De huidverbetering is het resultaat omdat het je een gevoel geeft dat je op een lange reis bent geweest, diep ontspannen, een verre reis naar binnenin jezelf. De geurbeleving, de aanraking en alle andere handelingen geven rust, nieuwe zuurstof, balans en verbinding.

Hierdoor zal je huid na slechts 1 behandeling weer stralen, steviger en gladder aanvoelen, het geeft je een meer open en fris gevoel. Je voelt je als herboren.

Voedt je hart door zelfliefde en door goed voor jezelf te zorgen. Als jij het niet doet, wie gaat het voor jou doen?

SHOW YOURSELF! Laat je natuurlijke schoonheid stralen want een mooie buitenkant is de reflectie van een mooie binnenkant in balans.

Benieuwd naar wat jouw huid, hart en ziel te vertellen hebben?

 

Maak hier je afspraak voor een Beauty & Soul Treatment.

 

Voel je goed groeten

Kim De Backer

Holistic Beauty Therapist

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven