Verbeter je welzijn met zelfliefde & -zorg

Verbeter je welzijn met zelfliefde en zorg kim de backer

Wist je dat het toewijden van slechts één dag per week aan zelfliefde geweldige voordelen kan opleveren voor je algehele welzijn en je natuurlijke schoonheid?

Self Love & -Care draait om het nemen van tijd voor jezelf en het stellen van prioriteiten voor je eigen welzijn. Ik noem het graag ‘voeding voor je huid, je hart en je ziel’.

Hier zijn enkele voordelen:

  • Vermindert angst en stress: zelfliefde helpt je stress en angst te verminderen, waardoor je emotionele en mentale gezondheid verbetert. Het is een manier om jezelf vriendelijkheid te tonen – want als jij het niet doet, hoe kunnen we dan verwachten dat anderen dat doen?
  • Verbeterd zelfbeeld: Door jezelf op de eerste plaats te zetten, accepteer je jezelf zoals je bent, met al je onvolkomenheden. Vetrolletjes, wallen, kromme neuzen, en te lange tenen, het maakt allemaal niet uit – je bent prachtig zoals je bent. Het geven van voldoende aandacht aan jezelf zal je helpen om jezelf meer te accepteren.
  • Verwennerij en zelfreflectie: Op je zelfzorg moment (bij voorkeur elke dag) kun je jezelf trakteren op activiteiten die je een opgeladen gevoel geven, zoals een warm bad, een gezichtsmasker, een scrubbeurt of een wandeling in de natuur. Het biedt ook tijd voor zelfreflectie.

Onthoud dat voor jezelf zorgen niet egoïstisch is! Gebruik je zelfzorg moment als een waardevolle kans om jezelf prioriteit te geven en je batterijen op te laden voor de komende tijd. Het maken van zelfzorg tot een gewoonte geeft je altijd iets om naar uit te kijken, vooral tijdens stressvolle momenten.

Je kunt ervoor kiezen om elke dag een moment voor zelfzorg in te bouwen. Voor mij zijn de ochtend- en avondreiniging heilige momenten. In de ochtend gebruik ik het om mijn intenties voor de dag te zetten, terwijl ik ’s avonds de dag kort overdenk voordat ik naar bed ga.

Tijdens de Beauty & Soul Therapy leer ik je bewust stil te staan bij dit proces. Het leven is vaak een race vol stressvolle activiteiten.

Beauty & Soul Therapy omarmt een holistische benadering van schoonheid en welzijn, waarbij we de connectie tussen onze innerlijke wereld en ons uiterlijk erkennen. We streven ernaar zowel onze natuurlijke huidverzorging als onze emotionele schoonheidsaspecten te verzorgen.
Het gaat niet alleen om het ondergaan van de zes behandelingen, maar ook om het creëren van zelfzorgrituelen die je helpen contact te maken met je innerlijke essentie.

Door zelfzorg in je dagelijkse routine te integreren, kun je een diepere verbinding met jezelf ervaren, je natuurlijke schoonheid verbeteren en een stralende huid bevorderen.

Resultaat?

  1. Een stralende huid: een holistische benadering van huidverzorging voedt je huid met natuurlijke en biologische producten, waardoor je een gezonde en jeugdige gloed krijgt.
  2. Innerlijke rust: leer de kunst van zelfzorg te integreren met tips en tools die je gemakkelijk kunt toepassen.
  3. Vernieuwde energie: ontdek hoe je je energieker en levendiger kunt voelen door te werken aan een gebalanceerde connectie tussen lichaam, hart en ziel.

Als kers op de taart krijg je je eigen transformatiebijbel. Elke maand na je behandeling ontvang je een boekje vol met tips en trucs die je kunt gebruiken. In deze blog kan je meer lezen over de 6-maanden Therapy inclusief de Transformatiebijbel.

Dit is jouw kans om jezelf de liefdevolle aandacht te geven die je verdient.

Ben je nieuwsgierig en wil je voor de eerste keer langskomen? Plan dan hier een Treatment. Het is een eerste kennismaking met een persoonlijke aanpak. Ben je al eerder geweest? Kies dan voor de Therapy.

Laat je innerlijke en uiterlijke schoonheid stralen. Ik kijk ernaar uit om je op deze prachtige reis te begeleiden.

Mocht je vragen hebben? Voel je welkom om me te contacteren, ik beantwoord ze met plezier.

Voel je goed groeten
Kim De Backer | Holistic Beauty Therapist

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven