True to yourself ritual

De PHYTO 5 Selextreme is een natuurlijk badzout gemaakt met liefde & passie, zout uit Zwitserland, een mix van hoogwaardige natuurlijke essentiële oliën en Quantum trillingen.

De pH van 5.4 in deze zeep zorgt voor het behoud van de zuurmantel van de huid. Werkt kalmerend, brengt de huid tot rust en is geschikt voor ieder huidtype. Voor zowel gelaat als lichaam. Ook voor intieme hygiëne.

Neem een bad of douche met dit fantastische bergzout, verrijkt met etherische oliën.

Douche: Was je met Phyt’acid, spoel je af, breng dan een heel dun laagje Selextême HOUT aan op je huid en laat enkele minuten inwerken, wrijf zachtjes over je huid. Je voelt het smelten in je hand. Spoel af. Een verkwikkend zalig gevoel! Je voelt je weer vrij!

Neem je liever een bad? Laat je bad vol lopen met water van 37-38 graden. Breng ofwel een schep Selextrême HOUT aan in je bad en geniet gedurende 20 minuten ofwel breng je het bergzout aan op je vochtige huid en ga je dan genieten in je bad

5 elementen – 5 Selextreme

Selextreme Hout:

Ondersteunt op emotioneel vlak je vertrouwen, vastberadenheid en kracht. Het laat je energie weer voluit stromen waardoor je vitaliteit verhoogt. Hierdoor is het een aanrader bij o.a. stress, spierspanning en gebrek aan energie.

Selextreme Vuur:

Ondersteunt op emotioneel vlak je vreugde en passie en laat je stralen. Je energie is sprankelend en je straalt vreugde uit. Hierdoor is het een aanrader bij o.a. roodheden, bloedcirculatie en hitte.

Selextreme Aarde:

Ondersteunt op emotioneel vlak je creativiteit en balans. Helpt op lichamelijk vlak je lichaam en de cellen te zuiveren. Hierdoor is het een aanrader bij o.a. afslanken, piekeren en twijfelen.

Selextreme Metaal:

Ondersteunt jou op emotioneel vlak om datgene los te laten wat niet meer bij je past. Het geeft je huid een boost aan mineralen en zuurstof.

Selextreme Water:

Ondersteunt op emotioneel vlak je rust en ontspanning. Je energie is zen. Het is een aanrader bij problemen met de watercirculatie, oedeem (vocht vasthouden, zware benen…), wallen en kringen.

Promotie:

Je betaalt nu 60 euro voor je Selextreme + Phyt’acid. De meest natuurlijkste douchegel voor je lichaam.

Bestel jouw True to yourself Ritual via mail kim@kimdebacker.be en vermeld welk element je verkiest.

Vind je dat lastig? Kijk dan naar welk seizoen we zijn. Is het lente? Dan ben je beter met Selextreme Hout. Zomer, dan kies je voor Selextreme Vuur. Tussenseizoen, dan kies je voor Selextreme Aarde. Herfst, kies dan voor Selextreme Metaal en bij winter ga je best voor Selextreme Water. Of lees het stukje over de emotionele ondersteuning nog eens door.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top