Thuiskomen in jezelf

Thuiskomen in jezelf kim de backer holistisch therapeut

De voorbije jaren studeerde ik vooral over de Oosterse gezondheidsleer, energetisch lichaamswerk en healingstechnieken.
Ik zocht uit hoe ik dit allemaal kon integreren in mijn holistische huidbehandelingen.
De huid is het eerste wat we zien, toch zit er zoveel achter dat vaak meer vertelt dan datgene we werkelijk zien. Het is de reflectie van je innerlijke wereld. Deze twee werelden met elkaar verbinden ligt mijn grootste passie, mijn essentie: je laten thuiskomen in jezelf. Vanuit aanraking, zachtheid en verbinding.
Dagelijks hoor ik verhalen van vrouwen die de connectie met zichzelf kwijt zijn, ze vinden hun lichaam niet mooi, of hebben overtuigende gedachten die hen belemmeren in hun stralen en goed voelen.

Alles begint met het eerst zelf te doorleven en ondervinden.

Door bewust mijn pad te bewandelen kreeg ik ook de levenservaring en de wijsheid om andere vrouwen te begeleiden in hun proces van heling, kracht en het herinneren van wie we als vrouw zijn.

In ons leven gebeuren er nu eenmaal heel wat dingen met ons. Sommige van ons doorstaan orkanen, andere wat kleinere stormen, maar de waarheid is dat moeilijke momenten er altijd zijn om ons iets moois te leren. Misschien is dit moeilijk te bevatten, vooral als je momenteel iets doormaakt.

Maar wij zouden de vrouw van vandaag niet zijn als we al die moeilijkheden niet hebben getrotseerd. Elke ervaring vormt je tot een natuurlijkere en rauwere versie van jezelf. We zijn hier niet altijd even enthousiast over, maar dat is nu eenmaal het leven dat ons dingen en situaties voorschotelt waar we niet altijd klaar voor zijn, maar waar altijd op kunnen inspelen.

Ongeacht hoe hard het leven met je probeert te knoeien, vertrouw altijd op je vrouwelijke kracht, op je intuïtie want veranderingen kunnen je net versterken, maar ook verzwakken. Stel jezelf de vraag: hoe kan de situatie (waar je nu mogelijks kunt inzitten) mij de kracht en de transformatie om (opnieuw) bij mijn vrouwelijke essentie te komen?

We zijn als vrouw te vaak van onszelf verwijderd door vastgeroeste overtuigingen of conditioneringen in je ZIJN.
Hierdoor belemmer je bewust/onbewust jezelf om te stralen en te vertrouwen op je vrouwelijke kracht én vooral van je ‘eigenwijsheid’.
Door zelf bewust in mijn levensprocessen te stappen ben ik gaan voelen, contact gaan maken met mijn innerlijke vrouw, mijn wijsheid en mijn kracht. En ja, dat is vaak pijnlijk en moeizaam. Het vraagt moed, lef en durf om hierdoor te stappen en je pijnstukken te helen. Maar, reizen langs de pijn in een zachte bedding zorgt er ook voor dat je jezelf heelt.

Even achteruitgaan is groeien!

Doorheen de Beauty & Soul Therapy gaan we zachtjes dat muurtje weer wat soepeler maken en er voor zorgen dat er gaatjes komen in die muur zodat er weer licht en liefde kan stromen. We zijn niet op aarde gekomen om ons te verschuilen achter een muurtje maar net om te stralen en te genieten. En ja, soms horen pittige levenslessen daarbij.

Door te reizen langs de pijnstukken en door vastgeroeste patronen stap voor stap los te laten komt er ook weer balans in je huid en voel je je weer verbonden met je vrouwelijke essentie. Zowel in jezelf als in de buitenwereld. – Namasté!

Geen typische schoonheidsbehandelingen

Het zijn geen typische schoonheidsbehandelingen en toch werk ik op en aan je huid. Je huid is de reflectie van onze innerlijke leefwereld die je het verhaal vertelt hoe jij je voelt. De conditie van je huid vertelt veel van je mentale en fysieke gezondheid.
Met de Treatments creëren we jou eigen Universum met zachte aanrakingen, ontspannende massages, energetisch bodywork, kleur-en lichttherapie, een geurenreis met de meest zuivere essentiële oliën.

Elke behandeling heeft als doel om thuis te komen in jezelf vanuit rust en ontspanning, vanuit liefde en kracht, vanuit balans en verbinding. Met rituelen op basis van de wijsheid van oude alchemie, om fysieke, gevoelige, energetische en emotionele ontspanning op te wekken. Elke vrouw is uniek en heeft een eigen energielading die afhangt van verschillende factoren. De 6 behandelingen zijn samengesteld volgens je behoeften en de balans van je energiekanalen, om zo te kunnen genieten van een gepersonaliseerde en unieke ervaring.

Een waardevol geschenk naar jezelf!

Dit 6-maandenprogramma geeft je de essentie om blokkades/opgekropte gevoelens, verdriet, emoties, oude pijnen die je onbewust meedraagt, … te gaan doorleven. Niet vanuit woorden en je mind, maar vanuit je gevoel, de zachtheid en je lichaam te gaan beleven, ervaren, aanraken om het zo te gaan transformeren en helen in jezelf en door jezelf. Ik begeleid je hierin, ik sta naast je, draag je en bescherm je waar het nodig is.

Voel je goed groeten
Kim De Backer | Holistisch Therapeut

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven