Tell me more about … Holistic Beauty Therapy

Die vraag wordt me geregeld gesteld: wat is Holistic Beauty Therapy? Vertel er me meer over…

Wel, ik neem je eerst graag even mee in de visie van Holistic Beauty;

Persoonlijk geloof ik echt dat alles met elkaar is verbonden, je lichaam met je geest en je uitstraling met je gemoedstoestand. Als Holistic Beauty Therapist kijk ik niet alleen naar je huid maar naar jou als geheel. En dat maakt holistic Beauty tot een zeer interessant iets. Het is allesomvattend en bovenal verbindend.

Jij als mens bestaat uit:

  • Het fysieke lichaam
  • Je ziel
  • Je geest
  • Gevoelens
  • Gedachten

Op deze 5 niveaus is Holistic Beauty gebasseerd want deze staan met elkaar in verbinding. Bedenk maar eens wat er met je gebeurt als je een rotdag hebt gehad. Je gedachten zullen op dat moment zeker niet zo positief zijn, ook je lichaam reageert hierop. Denk maar aan je schouders die gespannen aanvoelen, je bent sneller geëmotioneerd of je huid reageert hierop met rode vlekken of andere irritaties. En daarbovenop voel je je ook nog eens uitgeput. Herken je dit ook als je zo een dag of periode hebt die je het liefst van al snel wil vergeten?

Zowel je expressie, je emoties als je energie worden beïnvloed door de manier waarop jij die rotdag hebt ervaren omdat ze met elkaar verbonden zijn.

Dit voorbeeld heeft een negatieve lading maar als je bewust bent over deze samenhang van de verschillende niveaus dan kan je leren om je eigen systeem holistisch te gaan benaderen en een positieve lading creëeren.

Dat vraagt wat tijd

Holistic Beauty Therapy geeft je ook die tijd. Deze magische zes maanden gaat over meer dan alleen maar het verbeteren van je huid. Het gaat over de essentie: jouw levensenergie. Het leert je ook naar jezelf kijken als een geheel: hoe zit ik in mijn vel en waar heb ik behoefte aan? Hoe handel en leef ik vanuit mijn dieptste wezen?

Het helpt je afstand te nemen van je drukke dagelijkse bezigheden en een zuivere liefdevolle verbinding te maken met je eigen schoonheid. Je gaat meer inzicht krijgen in je levenspad en ontdekt je allermooiste kwaliteiten. Inner peace, outer beauty, daar geloof ik in.

Zes magische maanden

Holistic Beauty Therapy helpt je op een duurzame manier het verouderingsproces te vertragen en voedt je op alle niveaus met wijsheid, welzijn, liefde en verwondering. Zes op maat samengestelde behandelingen voor vrouwen die op een natuurlijke wijze hun schoonheid willen versterken. Het zijn zes magische maanden waarin je patronen doorbreekt, een nieuwe huid krijgt en nieuwe energie opdoet. Met andere woorden: je goed voelen tot in Essentie.

 

Ben jij klaar voor zes magische maanden?

 

Holistic Beauty Therapy bestaat uit drie stappen: Beauty Detox – Rebalance & Uplifting. Ze vormen een liefdevolle manier om de schoonheid in jezelf te hervinden.

Je kan er alvast meer over lezen op mijn website of wil je liefst zo snel mogelijk beginnen aan jouw zes magische maanden met betoverende schoonheid en vernieuwde energie? Maak dan je afspraak.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top