volle maan behandeling

Relight your Beauty Essence

hart

Ontdek de essentiële kracht van je holistische schoonheid bij volle maan

Ben jij ook gevoelig aan de kracht van de volle maan?

Het kan goed zijn dat je:

minder goed slaapt

je minder goed kan concentreren

gevoeliger bent voor stress

meer onrust en heftige emoties ervaart

Bij volle maan is de kracht van de maan op haar sterkste. De dag voor, de dag zelf en de dag na de volle maan vallen onder de volle maan. Doordat er meer “licht” is, slaap je minder goed, kan je je niet zo goed concentreren en ben je gevoeliger voor stress. Vrouwen die hooggevoelig zijn, ervaren in die periode vaak meer onrust en intense emoties. Je hebt het gevoel dat lichaam en geest uit balans zijn. Vaak droom je dan ook intenser of komen sluimerende conflicten naar de oppervlakte. De magie van de maan en haar ritme hebben meer invloed op ons als mens dan je zou denken.

Wat geeft het jou?

Met Relight your Beauty Essence treed je in verbinding met je eigen maanenergie want je uiterlijk is een weerspiegeling van het innerlijk, zoals het licht van de maan schijnt op het water.
De maan is een pure inspiratiebron en wij zijn deel van dit groter geheel.

Hoe meer jij tot jezelf komt, hoe beter je kunt afstemmen op de maan en haar krachten. Ze herinnert ons aan het ritme van het leven, van de natuur. Door steeds opnieuw geboren te worden, symboliseert de maan de cyclus van de ziel. De maan is er altijd, zichtbaar en onzichtbaar, steeds in beweging. Maanenergie staat voor groei en transformatie, het pure goud in jezelf dragen. Ze draagt de belofte in zich dat alles naar het begin terugkeert. Hoe mooi is dit…

Neem het gerust van mij aan: zodra jij je innerlijke maanlicht hebt gevonden, voelt het alsof je niet alleen de maan maar ook de hele sterrenhemel kust. 

De behandeling is 135 euro. Je bent 2 uren bij mij en je geniet van een diepe relaxatie door:
hoofdhuidmassage met etherische oliën, chakra healing (kleur- en lichttherapie), lymfedrainage van gelaat en decolleté en warme violette kleipakking voor je lichaam.

Relight your Beauty Essence kan je inplannen 3 dagen voor en 3 dagen na volle maan. (Energetische Kalender-2021).

Laat de maan jouw pure inspiratiebron zijn. Het doet je lichaam, geest en hart ontladen en opnieuw opladen zodat je de zachte verbinding voelt met je vrouwelijke maanenergie.

Hoe geef ik extra kleur en pit aan mijn behandelingen?

Deze helende behandeling met lymfedrainage dat zorgt ervoor dat je energie stroomt, het geeft je rust en ontspanning. Samen met de warme kleipakking voel je de zachtheid van de volle maan. Puur genieten, voelen & verbinden met jouw innerlijke vrouw. 

De belofte van Relight your Beauty Essence geeft je: 

innerlijke rust en een positief zelfbeeld

zelfliefde en meer tederheid naar jezelf

vertrouwen in je eigen wijsheid en intuïtie

een liefdevol healing & beauty ritueel

hart

The moon & her gold laat je ademen, geeft je balans en maakt de verbinding met je innerlijke maan. Gouden glitters borrelen in je energieveld, zoals de maan de sterren kust.

Ontdek de kracht van je holistische schoonheid bij volle maan.

Winkelwagen
Scroll naar top