Not all storms come to destroy your life. Some come to clean your path.

relight your beauty volle maan verzorging kim de backer

Ondanks de heftige tijden merk ik dat de interesse in natuurlijke en holistische behandelingen flink is gestegen. Meer en meer vrouwen groeien in hun bewustzijn. Er is nood aan totaalzorg, het holistisch verzorgen als mens in totaliteit.

Toen ik 17 jaar geleden begon met mijn Voel je goed instituut, wist ik heel snel dat ik geen doorsnee schoonheidsspecialiste ging worden.

De voorbije jaren ben ik gaan bijstuderen (en nog steeds) om de mens in zijn/haar totaliteit te verzorgen en te benaderen. Kleurenpunctuur, holistic beauty therapy, chinese astrologie, bloesemtherapie, Quantum-energie, SRT (uitzuivering met pendel),…
De huid is het eerste wat we zien, toch zit er zoveel achter dat vaak meer vertelt dan datgene we werkelijk zien. Daar ligt mijn grootste interesse en passie. Op een of andere manier trek ik vrouwen (en stilaan ook meer mannen) aan die niet alleen een mooie huid belangrijk vinden, ze willen ook stralen vanbuiten én vanbinnen. Ze willen verbinding maken met hun eigen IK. Zich neerzetten in de wereld waar ze zich goed in voelen. Ze willen hun steentje bijdragen aan de gezondheid van Moeder Aarde door natuurvriendelijke huidverzorgingsproducten te gebruiken én die niet alleen hun huid mooi maken maar, die ook ondersteuning bieden in het tot rust komen van hun geest door liefdevolle beautyrituelen, energetische opkuis en bijzondere werkstoffen.

Niet alle stormen zijn verwoestend

Na zelf een stormachtige tijd te doorstaan ben ik nu meer dan ooit klaar voor de veranderingen die zich aanbieden. Want een storm is niet alleen verwoestend, het klaart ook je levenspad op waardoor zaken helder(der) worden. Na mijn fietsongeluk en knie-operatie heb ik letterlijk opnieuw geleerd om stapjes in de wereld te zetten. Deze nieuwe stappen zorgden voor een vernieuwde praktijkruimte met Oosterse sferen, warme kleuren en een uitgebreider, verfijnd aanbod met 2 nieuwe behandelingen. Tevens gaf ik de bestaande behandelingen een nieuwe naam om zo mijn eigen ’touch’ te geven.

Een ruimte waar je kan ontladen en opladen in alle zachtheid. Een totaalbeleving.

Maak kennis met mijn R4

Nee, het is niet de oldtimer van Renault :-).
Door op 4 belangrijke niveaus te werken beleef je een intense ervaring waarmee je je vanbinnen én vanbuiten echt goed voelt. Want mijn focus ligt naast het verzorgen van je huid op:

  1. Relax is de rode draad van alle behandelingen. Als we ontspannen zijn, komen we tot bij ons gevoel.
  2. Rebreathe zorgt ervoor dat je huid opnieuw kan ademen en zuurstof krijgt, dit geeft nieuw leven en een stralende expressie. Een moment om los te laten wat je niet meer dient. Knopen doorhakken en klaarmaken om het nieuwe te verwelkomen.
  3. Rebalance geeft je de kracht om een nieuw fundament te leggen en biedt je de sleutel naar meer zelfliefde en zelfwaarde. Dat zorgt voor een positieve emotie.
  4. Reconnect maakt de verbinding tussen je vanbinnen en vanbuiten herboren voelen met hernieuwe energie. Vanuit een intense ervaring van ontspanning én verzorging van je huid en geest.

Resultaat: deze R4 laat je goed voelen vanuit een totaalbeleving die je natuurlijke schoonheid stimuleert en accentueert op een ongekend niveau. 

Wil jij hier meer over weten en ben je benieuwd naar wat deze holistische benadering met jou doet? Je ontdekt hier het volledige aanbod.
Via deze link kan je gemakkelijk je afspraak online inplannen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven