Kim de Backer

Mijn verhaal

kim de backer holistisch schoonheidsspecialiste

Schoonheid gaat niet alleen over de juiste crèmes voor een mooie buitenkant. Om echt te gaan stralen moet je ook je mooie binnenkant verzorgen.

Vanuit mijn eigenheid en inzichten maak ik vrouwen bewust om verder dan alleen de buitenkant te kijken en naar wie ze écht zijn. Want de kern van schoonheid zit vanbinnen.

Elke vrouw draagt een natuurlijke bron van pure liefde en wijsheid in zich mee waar je echte schoonheid start.
Tijd maken voor jezelf is echt geen overbodige luxe,
ik zie het zelf als een noodzaak om je levenskracht te laten stromen.

Een vrouw die zichzelf naar waarde schat, in verbinding is met haar eigen wijsheid, die gelooft in zichzelf en dat uitstraalt… dat is voor mij pure schoonheid. Van binnen en vanbuiten.

Mijn visie over schoonheid

In onze huidige maatschappij leven we steeds meer vanuit ons hoofd in plaats vanuit ons hart. Hierdoor verliezen we soms de voeling met onszelf en geraken we ver verwijderd van wat echt belangrijk is. Bij Voel je goed instituut wil ik vrouwen helpen om voorbij deze oppervlakkigheid te gaan en te zorgen dat ze hun schoonheid kunnen ontdekken vanuit hun totale zijn. Want schoonheid gaat niet alleen over het smeren van crèmes voor een mooie buitenkant maar nog meer over het verzorgen van je mooie binnenkant. In plaats van te streven naar perfectie laat ik je tijdens mijn behandelingen helemaal tot rust komen zodat je dichter bij jezelf komt. Ik ben ervan overtuigd dat je pas in totaliteit kan stralen, als je in alle rust ook aandacht besteedt aan je emoties en je energie.

Mijn missie

De afgelopen jaren heb ik mij in mijn Voel je goed instituut gespecialiseerd in de holistische esthetiek. Als holistische schoonheidsspecialiste vind ik het belangrijk om samen met jou op zoek te gaan naar je eigen unieke schoonheid. Tijdens je holistische verzorging neem ik je dan ook graag mee op een unieke expeditie die verder gaat dan enkel de buitenkant. Ik werk niet alleen aan je expressie, maar sta in alle rust ook stil bij je essentie. Ik ga op zoek naar je onderliggende emoties en kijk naar je energiedoorstroming.  Ik ben er zelfs van overtuigd dat dit noodzakelijk is om echt te kunnen stralen. Je emoties of gemoedstoestand en energie hebben een grotere invloed op de buitenkant dan je zou denken. Door stil te staan bij wat er binnenin jou leeft, pakken we samen een dieper niveau aan. Zodat je met een op en top goed gevoel naar buiten stapt. Want schoonheid is meer dan alleen een mooie expressie. Schoonheid is onlosmakelijk verbonden met je onderliggende emoties en energie. 

Vrouwen laten stralen van binnenuit.
Vrouwen weer compleet maken door
ze zichzelf te laten zijn.
Vrouwen weer leren geloven in
hun eigen potentieel.
Vrouwen nog mooier maken dan ze al zijn.

Kim De Backer

Mag ik je inspireren over Holistische huidverzorging?

Scroll naar boven