Kim de Backer

Mijn verhaal

hart

Schoonheid gaat niet alleen over de juiste crèmes voor een mooie buitenkant. Om echt te gaan stralen moet je ook je mooie binnenkant verzorgen.

Schoonheid is altijd in beweging, net zoals de natuur. Elke vrouw draagt een natuurlijke bron van pure liefde en wijsheid in zich mee. Daar ligt de bron van jouw echte schoonheid. 

Ik geloof dat schoonheid gaat over puur zijn, jezelf laten zien zoals je écht bent, durven je eigen krachten en talenten te (h)erkennen en ernaar te leven.

Niet teveel met de buitenwereld bezig zijn, want dan verlies je de connectie met je pure eigenheid. Tijd maken voor jezelf is geen overbodige luxe. Ik zie het zelf als een noodzaak om je levenskracht te kunnen laten stromen. Schoonheid ligt in je gelukkig voelen, dankbaar zijn voor wat je hebt en het leven leren waarderen. Een vrouw is op haar mooist wanneer ze zichzelf naar waarde schat en in verbinding is met haar eigen wijsheid. Wanneer ze gelooft in zichzelf en dat ook uitstraalt.

Dat is voor mij pure schoonheid, vanbinnen én vanbuiten.

Mijn visie over schoonheid

In onze huidige maatschappij leven we steeds meer vanuit ons hoofd in plaats vanuit ons hart. Hierdoor verliezen we soms de voeling met onszelf en geraken we ver verwijderd van wat echt belangrijk is. Bij Voel je goed instituut wil ik vrouwen helpen om voorbij deze oppervlakkigheid te gaan en te zorgen dat ze hun schoonheid kunnen ontdekken vanuit hun totale zijn. Want schoonheid gaat niet alleen over het smeren van crèmes voor een mooie buitenkant maar nog meer over het verzorgen van je mooie binnenkant. In plaats van te streven naar perfectie laat ik je tijdens mijn behandelingen helemaal tot rust komen zodat je dichter bij jezelf komt. Ik ben ervan overtuigd dat je pas in totaliteit kan stralen, als je in alle rust ook aandacht besteedt aan je emoties en je energie.

Mijn missie

De afgelopen jaren heb ik mij in mijn Voel je goed instituut gespecialiseerd in de holistische esthetiek. Als Holistic Beauty Therapist vind ik het belangrijk om samen met jou op zoek te gaan naar je eigen unieke schoonheid. Tijdens je holistische verzorging neem ik je dan ook graag mee op een unieke expeditie die verder gaat dan enkel de buitenkant. Ik werk niet alleen aan je expressie, maar sta in alle rust ook stil bij je essentie. Ik ga op zoek naar je onderliggende emoties en kijk naar je energiedoorstroming.  Ik ben er zelfs van overtuigd dat dit noodzakelijk is om echt te kunnen stralen. Je emoties of gemoedstoestand en energie hebben een grotere invloed op de buitenkant dan je zou denken. Door stil te staan bij wat er binnenin jou leeft, pakken we samen een dieper niveau aan. Zodat je met een op en top goed gevoel naar buiten stapt. Want schoonheid is meer dan alleen een mooie expressie. Schoonheid is onlosmakelijk verbonden met je onderliggende emoties en energie. 

Heal your Beauty Essence – Journey is een totaalpakket van unieke behandelingen die gericht zijn op complete transformatie op vlak van expressie, emotie als energie.

Ze bestaan uit beauty rituelen gecombineerd met persoonlijke therapeutische behandelingen.

Ervaar nieuwe energie en betoverende schoonheid.

Wil jij dit jezelf ook graag gunnen?

Holistic Beauty Letters ontvangen?

Winkelwagen
Scroll naar top