Selflove | Selfcare | Selfworth

Me-Time

hart

Verbetering | Vernieuwing | Verandering

Ben jij een druk bezette vrouw die de dingen waarvan je weet dat je er ongelofelijk van opknapt, weer voor je uitschuift? Omdat er altijd wel iets belangrijker is dan JIJ? Herken je dit?

Een lege plek in je agenda willen en die komt er maar niet? Loop je al een tijdje op je reserves? Je maakt jezelf wijs ‘ik heb geen tijd’?

Weet je wat ik dan zeg… “kies eens voor me-time”! 

Time is now!

Want dit is wat je mist: de meest heerlijke massage van kop tot teen, de geur- en kleurbelevenis, lichttherapie, lymfedrainage, en je holistische analyse (Bioritme). En niet te vergeten… alle aandacht voor je huid en het oppeppen van je energie. 

Deze unieke combinatie geeft niet alleen een verbetering aan je expressie (huidconditie), het zorgt ook voor een vernieuwde kijk op je leven én verandering op energetisch vlak. Je merkt meteen het verschil na je behandeling!

Kan dit allemaal? Ja! Bij deze behandeling ben je drie uren bij mij. Helemaal zen, tot jezelf komen, de inzichten over je Bioritme en als een opgeladen vrouw het pand verlaten. Dat wil je toch niet missen?

Je betaalt 225 euro voor je behandeling, incl. je beknopte holistische analyse (Bioritme), persoonlijke coaching & je Healing Oil van Colour&Spice.

Voel je ook dat je nood hebt aan Me-Time?

Scroll naar top