Meet Tilly Rose

Meet Tilly Rose kim de backer

Het is hier, te midden aan het kabbelende water en het zachte zand, dat ik mijn innerlijke schrijfster, Tilly Rose, tot leven laat komen. Tilly was de aardse naam van mijn lieve oma en de roos, voornamelijk de pioenroos, is de allermooiste bloem. Voor mij :-). Vandaar de naam Tilly Rose. Ik voel een sterke connectie met haar.

Tilly Rose fluistert me haar verhalen toe, haar stem als een zachte bries die mijn gedachten vormgeeft. Ze neemt me mee op reis, door tijd en ruimte, en helpt me de wereld op een dieper niveau te begrijpen. Hier aan zee voel ik me verbonden met alles om me heen, een deel van het grotere geheel.

Het geluid van de golven die de kustlijn bereiken en zich vervolgens terugtrekken, de wind die door mijn haren streelt, vormen een ritmische symfonie die mijn creativiteit aanwakkert. De zee lijkt wel een eindeloze bron van inspiratie te zijn, een spiegel van de wereld om me heen.

Transformatiebijbel

Net als de Beauty & Soul Therapy heeft de Transformatiebijbel een helende werking. We zoomen niet alleen in op je huid, maar ook op je minste. Hiermee bied ik je de handvaten om het vanaf nu anders aan te pakken. Dit is een Journey van stilstaan en durven loslaten maar vooral ook een wonderlijke ontmoeting met de mooiste versie van jezelf.

De Transformatiebijbel schreef ik samen met mijn innerlijke schrijfster Tilly Rose. Vanuit mijn hart en vanuit de passie voor Holistische schoonheid.

Elke maand ontvang je een deeltje van je Transformatiebijbel, een boekje dat je maand na maand ondersteunt in jouw transformatieproces.

Een nieuw begin roept jouw naam

Doorheen deze 6-maanden beleef jij een unieke, intense en liefdevolle transformatie vanuit Inner & Outer Beauty. Je natuurlijke schoonheid wordt gestimuleerd en geaccentueerd op een ongekend niveau.

With Love, Kim

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven