Kim de Backer

Over mij

hart

In elke vrouw schuilt een pure en krachtige heldin! Een heldin die zichzelf naar waarde schat. Die gelooft in haar eigen schoonheid én dat uitstraalt.

Schoonheid is altijd in beweging, net zoals de natuur. Want elke vrouw draagt een natuurlijke bron van pure liefde en wijsheid in zich mee waar je echte schoonheid start.

Weet je, ik geloof dat schoonheid gaat over écht zijn, jezelf laten zien wie je bent, het durven om je eigen krachten en talenten te (h)erkennen en er naar te leven.

Niet teveel met de buitenwereld bezig zijn want dan verlies je de feeling met je pure eigenheid. Tijd maken voor jezelf is echt geen overbodige luxe, ik zie het zelf als een noodzaak om je levenskracht te laten stromen. Je gelukkig voelen, dankbaarheid en waardering naar het leven bevat pure schoonheid. Een vrouw die zichzelf naar waarde schat, in verbinding is met haar eigen wijsheid die gelooft in zichzelf en dat uitstraalt… dat is voor mij Inner Peace & Outer Beauty.

Selflove, Selfcare, Selfworth

Voor mensen zorgen, dat is mijn missie. Zo is het ook begonnen. Als 19-jarige werkte ik al in de zorgwereld. Daar leerde ik dat het leven vooral heel bijzonder is.  Dat je NU moet leven.  Niet morgen of later.  Die wijsheid werd mijn mantra. 

Vandaag maak ik vrouwen bewust om van zichzelf te houden en goed voor zichzelf te zorgen. Om verder dan alleen de buitenkant kijken. Omdat elk van ons haar eigen unieke kleur heeft. Want de kern van ware schoonheid … zit vanbinnen.

About LOVE…

In onze huidige maatschappij leven we steeds meer vanuit ons hoofd in plaats van vanuit ons hart. Hierdoor verliezen we soms de voeling met onszelf en geraken we ver verwijderd van wat echt belangrijk is. Als mens, als Holistisch schoonheidsspecialiste,  wil ik vrouwen helpen om voorbij deze oppervlakkigheid te gaan en te zorgen dat je je schoonheid kunt ontdekken vanuit je totale zijn, vanuit de liefde voor jezelf. Want schoonheid gaat niet alleen over het smeren van crèmes voor een mooie buitenkant maar vooral over het verzorgen van je mooie binnenkant. In plaats van te streven naar perfectie laat ik je helemaal op adem komen zodat je dichter bij jezelf komt. Ik ben ervan overtuigd dat je pas in totaliteit kan stralen als je in alle rust ook aandacht besteedt aan het verzorgen van je emoties, energie en je eigen spiritualiteit. 

Met holistische schoonheidsverzorgingen gaan we samen jouw heldin wakker maken. Tot jouw essentie komen en je levensenergie bekrachtigen. En ik weet zeker, als jij je innerlijke heldin ontdekt dan voelt het alsof de maan de sterren kust.

Dat is een ware transformatie.

Heb jij ze al ontdekt?
Wil je ze graag vinden?
Durf jij – eindelijk – wakker worden in je werkelijke schoonheid?

Holistic Beauty Letters ontvangen?

Scroll naar top