Jouw mooiste huid in 3 stappen

Holistic Beauty Therapy

In drie magische stappen ontdek je alles wat er nodig is om jouw huid mooi en gezond te houden. Volg de weg naar je natuurlijke schoonheid en luister naar het verlangen van je hart & ziel. Een 6-maanden Journey, Beauty & Soul Therapy, laat je levenskracht van je huid versterken, herstelt het zelfhelende vermogen en brengt je (opnieuw) in verbinding met je innerlijke krachtvrouw.

Ons lichaam bestaat uit fysieke en energetische lagen die in gezonde staat perfect in verbinding staan met elkaar. Maar door een overvloed aan informatie, luchtvervuiling en vastgeroeste patronen in ons dagelijks leven, kan je natuurlijke energiehuishouding uit balans raken. Dit wordt uiteindelijk zichtbaar op het grootste orgaan van ons lichaam: de huid.

Je huid wordt droger en is minder goed beschermd, met vroegtijdige huidveroudering en een laag energieniveau tot gevolg.

6 maanden met elke maand een verzorging

Beauty & Soul Therapy is een 3-stappen programma met 6 behandelingen die de connectie tussen huid, lichaam en geest weer herstelt.
Deze 6-maanden Journey bestaat uit 6 aanvullende gezichts-& lichaamsverzorgingen.  Deze zijn geworteld zijn in traditionele & natuurlijke huidverzorgingswijze en bieden een harmonieuze balans tussen nieuwe energie, innerlijke rust en huidverbetering.
Tijdens een ruim negentig durende verzorging herstellen we het zelfhelende vermogen van je lichaam. Ritmische massage technieken en kleur- en lichttherapie verbeteren de circulatie, verhogen de bloed- en zuurstoftoevoer en verbeterd de elasticiteit van je huid. Heal your Beauty Essence Journey, de herbronningskuur, belooft je pure verwennerij van kop-tot-teen. De magische combinatie van kleuren, kruiden en krachtige werkstoffen voeden je huid, je hart en je ziel.

De 3 stappen bestaan uit

  • Stap 1 & 2 = Rebreathe. We starten met een ware Beauty Detox die zorgt voor het grote schoonmaak gevoel.
  • Stap 3 & 4 = Rebalance. Deze stap geeft je huid zachtheid en uitstraling. Door middel van de juiste bouwstoffen ondersteunen we het zelfhelende vermogen.
  • Stap 5 & 6 = Reconnect. Door het lymfe op volle toeren te laten stromen geniet je van een natuurlijke Uplifting en kom je in verbinding met je innerlijke krachtvrouw.

Laat je voeden op alle niveaus

Deze 6-maanden herbronningskuur is voor vrouwen die zich willen voeden op alle niveaus met wijsheid, welzijn en verwondering. Door de gezicht- en lichaamsmassages word je aangeraakt en aanraking is een goede manier om dichter bij jezelf te komen. Je krijgt de mogelijkheid om te voelen wat er in je lichaam en je geest gebeurt. Door de aanraking te beleven krijg je een sterke verbinding met jezelf, het geeft je verheldering en inzichten. Op deze manier ervaar je innerlijk welzijn en uiterlijke schoonheid.

Waarom zes behandelingen?

Of je nu een specifiek huidprobleem hebt of in meerdere aspecten van je leven simpelweg even niet lekker in je vel zit: door extra voeding te geven aan je grootste orgaan, de huid, beweeg je je op een liefdevolle manier richting een oplossing. Dat gaat niet van de één op de andere dag. Er zijn drie mooie stappen nodig om te transformeren.

Wil je graag jouw huid verbeteren en nieuwe energie ervaren?
Dan ben ik gedurende deze 6-maanden graag jouw gids op deze reis.

Heb je vragen? Je voelt wel dat het iets voor jou is, maar iets houdt je tegen? Weet je niet wat te verwachten? Boek dan hier je FREE CALL in. Via een Zoom gesprek of een telefonische call kan je al je vragen stellen. Ik beantwoord ze met plezier voor je. Deze FREE CALL is volledig gratis en duurt max. 30 minuten.

Voel je goed groeten
Kim De Backer
Holistic Beauty Therapist

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar top