Relax | Reconnect | Revitalize

Holistic Beauty Treatment

hart

Colour&Spice is een holistische beauty methode voor natuurlijke huidverbetering, healing en nieuwe energie waarmee je de levenskracht van je uiterlijke en innerlijke schoonheid versterkt.

Signalen van je lichaam

Is je huid op korte tijd verouderd?

Ervaar je een tekort aan energie?

Wil je meer verbinding voelen met jezelf?

Heb je het gevoel constant te moeten ‘klaarstaan’ voor anderen?

Wil je een moment even helemaal niets, behalve … aandacht voor jou?

Heb je meerdere keren JA geknikt? Dan geraakt jouw herstelenergie uitgeput. Holistic Beauty Treatment is echt iets voor jou nu! Relax – Reconnect & Revitalize.

Herstel het zelfhelend vermogen van je lichaam

De holistische beauty methode van Colour&Spice bestaat uit een programma waarin je je huid en energie herstelt in drie fasen:

Fase 1

Beauty Detox

Live Now

Zuiveren en herstellen

De Beauty detox betekent knopen doorhakken en meer ruimte maken voor jezelf. Een eerste stap naar meer vitaliteit en een stralende huid begint bij het opruimen van afvalstoffen. De krachtige ingrediënten uit de Beauty Detox lijn zorgen ervoor dat je huid zich optimaal kan zuiveren en herstellen

Fase 2

Rebalance

Be Natural

Opbouwen en vitaliseren

Voor een gezond huidbeeld heeft je huid de juiste bouwstoffen nodig. Met de Rebalance producten werk je aan een sterke basis voor een gezonde huid. De voedende en opbouwende formule geeft ondersteuning aan de natuurlijke werking van je huid. Je huid zal weer gaan stralen!

Fase 3

Uplifting

Feel Blessed

Verstevigen en verbinden

De Uplifting productlijn is een rijke formule met een hoge concentratie natuurlijke werkstoffen, plantaardige oliën en geneeskrachtige plantenextracten die ervoor zorgen dat je huid er fris, glad en stevig uitziet. Het resultaat van deze huidverbetering zal je blij verrassen.

Holistic Beauty Therapy is geworteld in de traditionele & oosterse natuurgeneeswijzen en bieden een harmonieuze balans tussen nieuwe energie, innerlijke rust en huidverbetering.

Holistic Beauty Treatment geeft je pure verwennerij van hoofd-tot-teen. De magische combinatie van kleuren, kruiden, lichttherapie en krachtige werkstoffen voeden je huid, je hart en je ziel.

Deze behandeling is € 135 en in totaal ben je 2 uren bij mij. De behandeling is volledig “op maat” inclusief alle extra toepassingen & persoonlijke coaching.  

Ervaar nieuwe energie, ontdek jouw betoverende schoonheid.

Hoe geef ik extra kleur en pit aan mijn behandelingen?

Waar reguliere specialisten zich focussen op de wetenschap achter verschillende huidtypen, benader ik jou als persoon op holistische wijze. Ik richt me tot de persoonlijkheid achter het uiterlijk.

De belofte van Colour&Spice:

natuurlijke huidverbetering

innerlijke rust

zelfliefde, daadkracht en meer tederheid naar jezelf

leren luisteren naar wat jouw lichaam, huid en hart je te vertellen heeft

meer vreugde, energie en bezieling in je dagelijkse leven

hart

Een liefdevolle methode, helende rituelen die van binnenuit je innerlijke en uiterlijke schoonheid versterkt.

Wil jij een Holistic Beauty Treatment?

Scroll naar top