Zes magische maanden

Holistic Beauty Therapy

hart

Take the journey inside of you.

Holistic Beauty Therapy helpt op een duurzame manier het verouderingsproces te vertragen en voedt je op alle niveaus met wijsheid, welzijn, liefde en verwondering.
Zes op maat samengestelde behandelingen voor vrouwen die op een natuurlijke wijze hun schoonheid willen versterken. 
Zes magische maanden waarin je patronen doorbreekt, een nieuwe huid krijgt en nieuwe energie opdoet. Met andere woorden: je goed voelen tot in Essentie! 

Drie stappen programma

Holistic Beauty Therapy bestaat uit een 3-stappen programma op basis van 6 behandelingen en natuurzuivere producten die de connectie tussen huid, lichaam en geest weer herstelt. Met enkele basisproducten start je het programma. De energetische producten waarmee je start worden samen besproken. 

Waarom zes behandelingen?

Je goed voelen tot in Essentie vraagt tijd. Of je nu een specifiek huidprobleem hebt of in meerdere aspecten van je leven simpelweg even niet lekker in je vel zit… Door extra voeding te geven aan je grootste orgaan, de huid, beweeg je je op een liefdevolle manier richting een oplossing. Dat gaat niet van de één op de andere dag. Er zijn drie mooie stappen nodig om te transformeren. 

Waar energie en emotie elkaar treffen ontstaat natuurlijke schoonheid en de pure beleving van je goed voelen tot in de Essentie. Klaar voor zes magische maanden?

Stappenplan

Holistic Beauty Therapy bestaat uit de drie stappen: Beauty Detox – Rebalance & Uplifting. Hier komen kennis, wijsheden en rituelen uit alle windstreken samen. Ze vormen een liefdevolle manier om de schoonheid in jezelf te hervinden. 

Beauty Detox

2 behandelingen: Zuiveren en Herstellen

Beauty Detox betekent knopen doorhakken en meer ruimte maken voor jezelf, loslaten wat je niet meer dient voor het vinden van nieuwe energie. Je houdt grote schoonmaak op alle vlakken. Een eerste stap naar meer vitaliteit en een stralende huid begint bij het opruimen van afvalstoffen. Daarom is het zo belangrijk dat je begint bij deze stap.
De krachtige ingrediënten uit de Beauty Detox lijn zorgen ervoor dat je huid en energie zich optimaal kan zuiveren en herstellen. 

Rebalance

2 behandelingen: Opbouwen en Vitaliseren

Rebalance is de periode van bewust stilstaan bij jouw persoonlijke kwaliteiten. Het is een periode van voeden en vitaliseren van je hele systeem. Hier wordt je nieuwe fundament krachtig neergezet. Voor een optimaal huidbeeld heeft ook je huid de juiste bouwstoffen nodig. Met de Rebalance producten werk je aan een sterke basis voor een gezonde huid. De voedende en opbouwende formule geeft ondersteuning aan de natuurlijke werking van je huid. Je zal weer gaan stralen! De krachtige ingrediënten uit de Rebalance lijn zorgen ervoor dat je huid en energie zich optimaal kan zuiveren en herstellen. 

Uplifting

2 behandelingen: Verstevigen en Verbinden

Dit is het moment van verstevigen, verbinden en verrijken. Alles wat je de afgelopen periode hebt gezaaid, komt in deze periode tot bloei. Tijd om te stralen en je te verbinden met je grootste verlangens. De Uplifting productlijn is een rijke formule met een hoge concentratie natuurlijke werkstoffen, plantaardige oliën en geneeskrachtige plantenextracten die ervoor zorgen dat je huid er fris, glad en stevig uitziet. Het resultaat van deze huidverbetering en nieuwe energie zal je blij verrassen. Spice up your life! 

Je beter en sterker voelen, als herboren van binnenuit en uiterlijk stralend, door de intense ervaring van ontspanning en welbevinden. Holistic Beauty Therapy laat je huid, hart en geest ontwaken.

Holistic Beauty Therapy geeft je pure verwennerij van hoofd-tot-teen. De magische combinatie van massage, kleuren, kruiden, lichttherapie en krachtige werkstoffen voeden je huid, je hart en je ziel.

Per behandeling betaal je €165 (excl. je thuisverzorgingsproducten) en in totaal ben je 2,5 uren bij mij. De behandeling is volledig “op maat” inclusief alle extra toepassingen.

Je krijgt na elke behandeling liefdevolle oefeningen aangereikt waardoor je jouw eigen verhaal ontwikkelt onder de vleugels van drie krachtvrouwen: Beauty Detox – Rebalance & Uplifting. Deze helpen je herinneren wie jij van nature bent. Samen met The Beauty Sabbatical Book, geschreven door Natascha Koningsveld, Founder van Colour&Spice gaan jij en ik aan de slag naar jouw zes magische maanden. 

Scroll naar top