6-maanden herbronningskuur

Heal your Beauty Essence Journey

kim de backer holistisch schoonheidsspecialiste

Transformeer de essentie van je holistische schoonheid met een zes maanden herbronningskuur.

Als moderne vrouw en man staan we te vaak in de actie-modus.
We zijn er ons niet van bewust hoe stress ons leven domineert. In een samenleving die ons dwingt om elke dag uit te blinken, hebben we vaak de verbinding met onszelf verloren.
Hierdoor kan er plotse huidveroudering optreden, een doffe huid of gebrek aan uitstraling.
Ervaar je stress of spanningen op een bepaald gebied, dan zal dat een weerslag hebben op andere gebieden omdat lichaam en geest nauw met elkaar zijn verbonden. Deze 6-maanden Beauty Essence Herbronningskuur geeft je zachte en diepe gezicht- en lichaamsverzorgingen.

Waarom zes maanden

Of je nu een specifiek huidprobleem hebt of in meerdere aspecten van je leven simpelweg even niet lekker in je vel zit: door extra voeding te geven aan je grootste orgaan, de huid, beweeg je je op een liefdevolle manier richting een oplossing. Dat gaat niet van de één op de andere dag. Er zijn drie mooie stappen nodig om te transformeren. Daarom dat ik het ook een Journey noem.

Jouw lichaam, een mooi boek

Ik vergelijk mijn behandelingen wel eens met het lezen van een mooi boek.
Er is een verhaal, een hoofdpersonage en vaak zijn er uitdagingen waar het hoofdpersonage mee te maken krijgt. Ik doe niets liever dan mezelf te verdiepen in jouw verhaal.
Natuurlijk ben jij de auteur van jouw boek. Maar ik help je graag bij het schrijven van een nieuw hoofdstuk en het omslaan van de bladzijdes die je hebt gelezen. 

Wat een bijzondere ervaring! Dankjewel om mij zo warm en liefdevol te ondersteunen tijdens mijn 'Herbronningskuur'. Ik kijk er iedere keer zo naar uit en kan me volledig ontspannen en loslaten van alle ballast die ik nu niet meer verder hoef te dragen. Ik voelde me echt 15 kg lichter en dat gevoel is er nog steeds. Een boost voor mijn lichaam, geest en ziel. Namasté met een gouden randje ! - Sofia uit Heist op den Berg

3 pijlers

Als mens zijn we een geheel. Alles is met elkaar verbonden.
Tijdens dit intens 6-maandenprogramma komen 3 pijlers aan bod.

Expressie: met specifieke gelaat en lichaamsmassages, kruiden, algen en essentiële oliën word je huid voorzien van zuurstof en voeding om de huidconditie te verbeteren. – Rebreathe

Emotie: door het stimuleren van energiepunten en het los masseren van fysieke en energetische blokkades geeft balans tussen je voelen en denken.  – Rebalance

Energie: de herbronningskuur staat symbool voor transformatie, van onwetendheid naar inzicht. Maar ook voor zuiverheid, puurheid en bescherming. – Reconnect

Stappenplan

Deze Beauty Essence Herbronningskuur is een 3-stappen programma met 6 behandelingen die de connectie tussen huid, lichaam en geest weer herstelt met elke maand een behandeling.

expressie holistic beauty therapist

2 behandelingen

Rebreathe

maand 1 & 2

Rebreathe zorgt voor het grote schoonmaak gevoel.
De eerste 2 behandelingen geven je een
zuiverende, voedende en verhelderende
gezicht- en lichaamsverzorging
met een drainerend en verlichtend resultaat.

emotie holistic beauty therapist

2 behandelingen

Rebalance

maand 3 & 4

Rebalance geeft zachtheid en uitstraling aan je huid. Door het zuiveren in de eerste fase richten we de aandacht naar een egale uitstraling. Door middel van de juiste bouwstoffen geven we ondersteuning aan het zelfhelende vermogen
van de huid.

energie holistic beauty therapist

2 behandelingen

Reconnect

maand 5 & 6

Reconnect geeft je huid een volle en gezonde huid door het lymfe op volle toeren te laten stromen en genieten van de natuurlijke huidverbetering.
Het geeft je versteviging en je voelt de
verbinding en verrijking met je mooiste Zelf.

Waar energie en emotie elkaar treffen ontstaat natuurlijke schoonheid en de pure beleving van je goed voelen.

Laat je voeden op alle niveaus

Deze 6-maanden herbronningskuur is voor vrouwen en mannen die zich willen voeden op alle niveaus met wijsheid, welzijn en verwondering. Maand na maand voel je je beter en sterker, als herboren van binnenuit en stralend door de intense ervaring die je elke maand ervaart. Het laat je huid, hart en geest ontwaken zodat er ook meer zelfbewustzijn vrijkomt waardoor je de essentiële zaken in het leven gaat herkennen en accepteren. 

Heal your Beauty Essence Journey is een totaalbeleving voor natuurlijke schoonheid: een stralende expressie, transformatie door het loslaten van emoties die je niet meer dienen en een positieve energie.

De kostprijs is € 165 per verzorging. In ruil hiervoor beloof ik je 2,5 uur ongestoorde ontspanning, een behandeling op maat, concrete tips en een stralende huid. Gedurende deze 6 maanden ben ik graag jouw gids op deze reis.

Winkelwagen
Scroll naar top