Heb jij je innerlijke tijger in de ogen gekeken?

Heb jij je innerlijke tijger in de ogen gekeken?

Nog tot einde januari ’23 is het het jaar van de tijger en die nodigt je uit om recht in zijn ogen te kijken. Je hebt dus nog even ;-).

Het jaar van de tijger gaat over het beest recht in de ogen te kijken en te dealen met de triggers die er zitten, je grenzen aan geven en op je plaats blijven staan en last but not least, dicht bij jezelf blijven… Ook al wordt je precies omver geduwd.

Hoe jij ermee omgaat bepaald hoe je in het leven staat.

Afhankelijk hoe we het ooit hebben geleerd, we hebben allemaal een typische reactie op een trigger.
Hoe je ermee omgaat bepaald ook voor een groot stuk hoe je in het leven staat en hoe je naar jezelf kijkt.
​Ben je iemand die heel goed de grens kan aangeven? Of zet je eerder een stapje achteruit en laat je de andere over je grenzen gaan?

Wat wil ik?

2022 heeft ons uitgenodigd om je innerlijke tijger in de ogen te kijken en vooral gaan te voelen: ‘wat wil ik nog wel en wat niet meer’?

Ik heb mezelf beloofd dat ik dit jaar mijn tijger ging berijden met alles wat erin zat. En of het een pittige rit is geweest ;-). Eenmaal je voor jezelf kiest en de transformatie toelaat, dan weet je dat je te dealen krijgt met triggers. Het is door ze aan te pakken dat er heling kan ontstaan. Hoe heftig dat proces ook is. Het gaat erom dat je je emoties echt durft toe te laten. Ik hoor zo vaak dat je je emoties moet loslaten. En dat is voor de meesten onder ons een hele lastige, een trigger die de tijger ons laat zien. Maar, als we nu eens niks hoeven los te laten? Het enige wat we doen is de emoties ACCEPTEREN. Door acceptatie ga je uit de weerstand en laat je toe om te VOELEN. Wanneer dit je lukt, dan werkt dat HELEND. Het laat je levensenergie en kracht weer stromen.

Hoe doe je dat…

… het accepteren van emoties? Er zijn heel wat tools die je kunnen helpen in deze materie. Waaronder lichaamswerk, innerlijk werk. En dat krijg je bij de Beauty & Soul Therapy.

Beauty & Soul Therapy is een Journey van 6 maanden waar je stap voor stap je innerlijke tijger weer durft te berijden met stevige billen. Waar je oude patronen herkent en durft om deze te vernieuwen, je oude huid loslaat en je te verbinden met je vrouwelijke en authentieke kracht om deze weer in de wereld te zetten.

In deze overgang begeleid ik jou van overleven naar weer voluit leven met acceptatie naar dat wat is, met je inner Tiger! Door de combinatie van huidverzorging met innerlijk werk voel je (opnieuw) de verbinding met je inner-self en de mooie huid krijg je erbij. Het geeft je nieuwe inzichten, nieuwe en sterke fundamenten waarop je na elke behandeling verder kan bouwen.

6 maanden.

Beauty & Soul Therapy is een Journey van 6 transformerende maanden, opgebouwd in 3 fasen.
Elke fase bestaat uit 2 Treatments met elke maand een Treatment:

Fase 1: Rebreathe (zuiveren en herstellen) zorgt voor het grote schoonmaakgevoel. Het moment dat je afscheid neemt van de dingen die je niet meer dienen om zo te vernieuwing te verwelkomen en je inner tiger te ontdekken.

Fase 2: Rebalance (voeden en vitaliseren) geeft je de balans tussen voelen en denken, tussen geven en nemen. Het vuur (weer) te laten branden en je hart te openen.

Fase 3: Reconnect (verstevigen en verbinden) geeft je de ruimte om het vrije en spelende kind weer in jezelf te voelen en je te verbinden met wat je lief is. En ja, dat is én spannend én helend.

Wil je meer lezen over deze exclusieve en transformerende Journey? Via deze link kan je er alles over lezen.

 

Kom je voor de eerste keer naar Voel Je Goed Instituut en je wilt eens eerst kennismaken? Dan nodig ik je graag uit op een Beauty & Soul Treatment. Heb je vragen of je weet niet waar je het meeste behoefte aan hebt? Dan is een Free Call van max. 30 minuten het ideale moment.

Boek hier je afspraak in.

Wat ik je nu al kan verklappen is dat 2023 het jaar van het Konijn is en dat beloofd een zachtere, yinne energie. Welkom!

Laat de eindejaarsdrukte niet de overhand krijgen, want in de stilte ligt een moment van verademing en herinneringen van het afgelopen jaar!

 

Voel je goed groeten

Kim De Backer

Holistic Beauty Therapist

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven