zes maanden programma

Heal your Beauty Essence Journey

hart

Transformeer de essentie van je holistische schoonheid met een gepersonaliseerd, intens 6-maandenprogramma

Heal your Beauty Essence Journey helpt je om als vrouw te stralen, om jezelf lief te hebben door te geven en te nemen wat je nodig hebt en wat goed voor je is, in een intens 6 -maandenprogramma.
Als moderne vrouw staan we te vaak in de actie-modus. Je hebt het veel te druk, je denkt en piekert teveel… eigenlijk ben je gewoon aan het ‘overleven’. Er is weinig ruimte om even stil te staan en te ademen naar nieuwe zuurstof, naar meer balans en verbinding. Het is best lastig om dat gevoel van ontspanning toe te laten, zelfs te herkennen. Je lichaam weet het op een bepaald moment niet meer hoe het moet schakelen. Lukt het jou om je knop regelmatig om te draaien? 

Signalen

Je zelfhelende vermogen staat onder druk waardoor allerlei klachten ontstaan. Denk maar aan energietekort, een oppervlakkige ademhaling, een verouderde huid, je slaapt slecht, je voelt je prikkelbaar… je mist de verbinding met jezelf. 

Dit zes maanden programma helpt je op een duurzame manier het verouderingsproces te vertragen, het geeft je nieuwe zuurstof om de balans te vinden tussen actie en rust. En vooral de connectie met jezelf te herstellen.
Het voedt je op alle niveaus met wijsheid, welzijn, liefde en verwondering. 

3 mooie stappen

Heal your Beauty Essence Journey is opgebouwd uit 3 mooie stappen op basis van 6 behandelingen. Deze behandelingen verlopen volgens de cyclus van de vijf natuurelementen: hout, vuur, aarde, metaal en water. 
Je eerste behandeling start met het metaalelement. Dit zorgt voor het opruimen van afvalstoffen en meer ruimte maken voor jezelf. Je neemt afscheid van het oude en je verwelkomt de vernieuwing. Een ideale voorbereiding op de volgende elementen die elkaar de komende maanden opvolgen. 

Heal your Beauty Essence Journey is een totaalbeleving voor natuurlijke schoonheid met een stralende expressie, transformatie en vernieuwde energie! Ben jij klaar voor zes magische maanden?

Hoe geef ik extra kleur en pit aan mijn behandelingen?

Als Holistic Beauty Therapist werk ik op 3 pijlers: expressie (je huid), emotie (gemoedstoestand) en energie. 

Expressie: je goed en evenwichtig voelen door de schoonheid van je persoonlijkheid tot haar recht laten komen, zowel van binnen als vanbuiten. –Rebreathe

Emotie: voeding geven aan je zelfliefde en eigenwaarde om vanuit je gevoel te leven, in balans en met de nodige zelfzorg.
Rebalance

Energie: vanuit de gouden combinatie van wijsheid en intuïtie werken we aan je uitstraling. Hier maken we de verbinding met je zelfbewustzijn, je charisma en je aura. –Reconnect

Stappenplan

Heal your Beauty Essence Journey bestaat uit de drie fasen: Rebreathe, Rebalance & Reconnect. Hier komen kennis, wijsheden en rituelen uit de Oosterse gezondheidsleer en filosofie samen. Ze vormen een liefdevolle manier om de schoonheid in jezelf te hervinden. 

Fase 1

2 behandelingen

Rebreathe

Metaal & Hout element

Rebreathe is de eerste fase die start met het element metaal.
Dit zorgt ervoor dat je opnieuw kan herademen.
Knopen doorhakken, ruimte maken voor jezelf en loslaten wat je niet meer dient. 
Het geeft niet alleen een optimaal effect aan je expressie, je voelt je lichter en de energie begint te stromen.
Deze fase zorgt ervoor dat je nieuwe fundamenten legt en terug in contact komt met je eigen schoonheid en energie. Hout energie geeft je power (yang), het gaat over je grenzen stellen en laat je groeien in je eigen kracht. Hout staat ook voor de lente en geboorte. 

Fase 2

2 behandelingen

Rebalance

Vuur & Aarde element

Rebalance geeft je de tijd om het vuur (opnieuw) in jezelf te 
laten branden, om de liefde weer te laten stromen, eerst naar jezelf en dan naar de anderen.
Hoe open je weer je hart als het zo nodig is geweest om je af te sluiten?
Aarde is het verbindende element dat je leert te verankeren.
Vanuit stevigheid kun je op weg op je eigen pad.
Zo zet jezelf neer in de wereld.
Dit is jouw plek.
Vuur staat ook voor bloei en zomer.
Aarde voor vroege herfst en aarding.

 

Fase 3

2 behandelingen

Reconnect

Metaal & Water element

Reconnect, de derde fase geeft je kracht en verbondenheid in de puurste vorm.
Het element Metaal is de weg naar binnen, het is een zachte yinne energie. Dit gaat over loslaten en het goed hebben met jezelf. Hoe geef jij jezelf ademruimte? 
Het element water zorgt voor de stroming en staat voor overgave. Het is een van de mooiste en moeilijkste dingen.
Overgave maakt je ontspannen en vrij. Dat gebeurt als je je gevoelens eerst helemaal hebt toegelaten. 
Metaal staat ook voor herfst en koestering. Water voor dood en wedergeboorte en winter. 

Je beter en sterker voelen, als herboren van binnenuit en uiterlijk stralend, door de intense ervaring van Rebreathe, Rebalance & Reconnect. Het doorleven van de 5 elementen laat je expressie, emotie en energie ontwaken.

Resultaat?

Heal your Beauty Essence Journey staat voor er goed uitzien én je goed voelen.
De drie fases Rebreathe, Rebalance & Reconnect brengen stap voor stap je expressie, emotie en energie terug in balans.
Het maakt telkens je rugzakje lichter en doet je vitale energie stromen. Door de intense ervaring die je elke maand ervaart zie en voel je de transformatie waar jij klaar voor bent.
De magische combinatie van etherische oliën, massage van kop tot teen, kleur- en lichttherapie en lymfedrainage voeden je huid, je hart en je ziel. 

Je start met enkele basisproducten die je selfcare rituelen compleet maken. 

Voor wie? 

Voor vrouwen die bewust kiezen voor een intens herstelprogramma van 6 maanden om het potentieel van hun natuurlijke schoonheid stap voor stap te optimaliseren, stimuleren en accentueren.

Per behandeling betaal je €165 (excl. je thuisverzorgingsproducten) en in totaal ben je minstens 2,5 uren bij mij. De behandeling is volledig “op maat” inclusief alle extra toepassingen.

Je krijgt na elke behandeling liefdevolle oefeningen aangereikt waardoor je jouw eigen verhaal ontwikkelt. 

Winkelwagen
Scroll naar top