Heal your Beauty Essence: de essentie van vrouwelijkheid en pure schoonheid.

Heal your beauty essence Colour&Spice Kim De Backer

Heb jij wel eens gemerkt of je een bepaalde strengheid ervaart over je huid of je lichaam?

Als vrouw kunnen we onszelf inderdaad onder druk zetten om aan bepaalde verwachtingen te voldoen, wat kan leiden tot een gevoel van strengheid en het verlies van verbinding met onze vrouwelijke kracht en essentie. Het is goed om tijd te nemen voor zelfzorg en zelfliefde om deze connectie te herstellen en onze ware schoonheid te omarmen.

Ervaar jij:

  • Een tekort aan energie en zie je een moe gezicht in de spiegel?
  • Kwaaltjes die je niet goed kunt plaatsen?
  • Een gebrek aan verbinding met jezelf?
  • Het gevoel constant in ‘actiemodus’ te staan en je wil meer verbinding met jezelf?
  • Voel je dat je lichaam aan het veranderen is en je hebt het daar lastig mee?

Deze behandelingen zijn gebaseerd op het inspirerende verhaal van Colour&Spice, een 100% natuurzuiver merk dat het verhaal van schoonheid en diversiteit van vrouwen viert.

Elke Treatment is opgebouwd uit 3 fasen: Rebreathe (Beauty Detox) – Rebalance & Reconnect (Uplifting). Deze 3 fasen zijn ontworpen om jou te helpen bij het (her)ontdekken van je innerlijke kracht en je te verbinden met je hoogste zelf.

REBREATHE – Beauty Detox

In de eerste fase, Rebreathe, nodig ik je uit om diep in jezelf te ademen en alle negatieve energie en overtuigingen los te laten die je belemmeren om je ware schoonheid te zien. Door bewust te ademen, kan je jezelf bevrijden van onnodige lasten en ruimte creëren voor positieve transformatie. Dit doen we in combinatie met een geurenreis en een liefdevol reinigingsritueel.

REBALANCE

Rebalance, de tweede fase van de behandeling, richt zich op het herstellen van je innerlijke balans. Door het bodywork, de massage van gezicht en lichaam, kom je tot rust en voel je de ontspanning in je hele lichaam. Bovendien zorgt het niet alleen voor de ontspanning en de harmonie, maar ook voor een frisse, gladde en stevige huid. Aanraking is namelijk essentieel voor ons goed voelen.

RECONNECT Uplifting

De laatste fase, Reconnect, draait om het herstellen van de verbinding tussen huid, hart en ziel. Deze hernieuwde connectie zal je uiterlijke schoonheid versterken en een stralende gloed creëren die vanbuiten wordt weerspiegeld.

De belofte van Colour&Spice

  • Natuurlijke huidverbetering
  • Innerlijke rust
  • Zelfliefde, daadkracht en meer tederheid naar jezelf
  • Leren luisteren naar wat jouw huid, hart en ziel je vertelt
  • Meer vreugde, energie en bezieling in je dagelijkse leven
Kim De Backer logo colour&spice

Een holistische beauty methode voor natuurlijke huidverbetering, healing en nieuwe energie.

Ontdek de magie van Heal your Beauty Essence dankzij de Holistic Beauty & Soul Treatments. Gun jezelf het ultieme zelfzorg moment.

With Love

Kim De Backer – Holistic Beauty Therapist

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven