Gracieus ouder worden

Gracieus ouder worden kim de backer phyto

Gracieus ouder worden. De wens van elke vrouw, toch?!

Naarmate we ouder worden voelen en zien we de veranderingen die ons lichaam doormaakt.  Als het gaat om veranderingen aan de huid, is veroudering misschien wel het meest zichtbare. Denk maar aan fijne lijntjes, rimpels, verslapping, een doffe huid of een vermoeide uitstraling. Het zijn zichtbare tekenen van veroudering.

De afgelopen jaren ben ik me vooral gaan specialiseren in natuurlijke huidverbetering die verder gaat dan alleen maar onze huid. Ik heb geleerd dat onze binnenwereld, onze emoties en de energiedoorstroming voor een groot stuk verantwoordelijk zijn voor de veroudering.  Het verouderingsproces tegengaan is onnatuurlijk en zelfs niet haalbaar. Laten we daarom onze natuurlijke huidveroudering ondersteunen met alle zorg, de juiste en gezonde aanpak met een langdurig resultaat.

5 energiestromen

Vanuit mijn holistische visie ontwikkelde ik een 5-weekse verjongingskuur waarbij we werken aan de 5 energiestromen van het lichaam. Deze zijn gebaseerd op de vijf elementen van de Chinese gezondheidsleer. Deze zijn: hout, vuur, aarde, metaal en water. Volgens deze natuurlijke cyclus zijn ook onze 5 energiestromen verbonden.
De 5 energiestromen zijn:

 1. De energiecirculatie van de spieren: houtelement. Geeft ontspanning aan de gelaatspieren.
 2. De bloedcirculatie: vuurelement. Geeft je een mooie uitstraling.
 3. Het bindweefsel: aarde-element. Geeft je een zuivere huid zonder toxines.
 4. De lymfecirculatie: metaalelement. Geeft je huid nieuwe zuurstof en laat je lymfe goed stromen.
 5. De watercirculatie: waterelement. Geeft je een versteviging van de huid.

Deze 5 energiestromen zijn verantwoordelijk voor o.a. ons goed voelen én onze huidconditie. Is er een verstoring in een van deze energiestromen, dan ontstaat er disbalans. Zoals plotse huidveroudering, wallen en kringen onder de ogen, rimpels, een doffe en of vermoeide huid, een gevoelige huid,…
Via een 5-weekse verjongingskuur worden de natuurlijke energiestromen opnieuw geactiveerd en versterkt. Zo krijgt je huid een natuurlijke verjonging en de ondersteuning die ze nodig heeft.

Deze 5-weekse kuurverzorging bestaat uit:

 • Reiniging van de huid
 • Kleur- en lichttherapie op de energiezones van het lichaam
 • Biostimulatie (trillingen op acupunctuurpunten)
 • Massage van schouders, nek en hoofdhuid
 • Energetische lymfedrainage van gezicht en decolleté
 • Kleimasker volgens het element
 • Afsluiten met een mineralen, serum en dagverzorging

Voor deze kuurverzorging betaal je 115 euro per behandeling en je bent een anderhalf uurtje bij mij. Voor het optimale resultaat ga je thuis aan de slag met enkele basisproducten. Per week wordt er een element verzorgt en we beginnen bij het element Hout.
Je kan deze kuur starten als je huid voldoende is voorbereid.

Om deze kuur te starten is het aangeraden om eerst een Beauty & Soul Treatment in te boeken. Zo kan ik je huid voorbereiden op deze mooie en verjongende 5-weekse kuurverzorging.

Je afspraak inplannen kan je online via deze link, of je stuurt een mailtje naar kim@voeljegoedinstituut.be

 

Voel je goed groeten

Kim De Backer | Holistic Beauty Therapist

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven