Een magisch transformatie traject.

Beauty & Soul Therapy Kim De Backer Holistisch Therapeut

Ik stel je graag voor aan het magische transformatie traject: ‘The Beauty & Soul Therapy’, een totaalervaring voor lichaam en geest.
Een reis waarbij nieuwe energie, huidverbetering & innerlijke rust centraal staan, geworteld in de traditionele Chinese natuurgeneeswijzen volgens de vijf natuurelementen: Hout (lente), Vuur (zomer), Aarde (tussenseizoen), Metaal (herfst) en Water (winter). Als mens dragen we deze elementen in ons. Door de behandelingen hierop af te stemmen spelen we gerichter in op de behoeften van de huid en op het leven dat constant in beweging en verandering is. Ze bieden je een harmonieuze balans met vitale energie, een emotionele ontlading en een diep gevoel van rust en goed voelen.

Transformatiebijbel

Gedurende dit traject is de ‘Transformatiebijbel’ de kers op de taart, jouw houvast, jouw compagnon de route vol tips, tricks en liefdevolle oefeningen waarmee je zelf thuis aan de slag kan gaan. De box bestaat uit 7 prachtig vormgegeven, unieke boekjes die exclusief voor dit traject door mij werden ontwikkeld. De Transformatiebijbel schreef ik met heel mijn hart, vanuit de passie voor mijn vak.

3 fases

Tijdens dit holistisch beauty programma, herstellen we je huid, je emoties en je energie in 3 fases: Rebreathe, Rebalance & Reconnect. Gedurende 6 maanden neem ik je mee op reis, met elke maand een treatment (2 behandelingen per fase).

Voel je herboren

De behandeling begint met een ontspanningsritueel waarbij je wordt meegenomen op een reis van geuren die je zintuigen kalmeren en je geest tot rust brengen. Vervolgens wordt er lymfedrainage uitgevoerd waarbij afvalstoffen loskomen maar ook oude pijnen waarvan je je misschien nog niet bewust was. Daarnaast versterkt lymfedrainage ook je immuunsysteem. De energetische kleimaskers (pakking) hebben de eigenschap om negatieve energie uit jouw energiesysteem te verwijderen, terwijl het tegelijkertijd zorgt voor hydratatie van jouw huid. Om je energetisch evenwicht te herstellen, wordt er kleur- en lichttherapie toegepast. Deze therapie werkt met verschillende kleuren en lichtfrequenties om je lichaam te helpen genezen en in balans te brengen.

Om de behandeling af te ronden, ontvang je helende massages van kop tot teen, inclusief bodywork en breathwork. Bodywork kan helpen om fysieke spanningen en blokkades in je lichaam los te maken, terwijl breathwork je ademhaling kan verbeteren en je kan helpen diep te ontspannen. Samen dragen deze technieken bij aan een diepere ontspanning en herstel van lichaam en geest. Voel je herboren, maand na maand.

Beauty & Soul Therapy Kim De Backer Holistisch Therapeut
Door deze 3 fases beleef jij een unieke, intense en liefdevolle transformatie vanuit Inner & Outer Beauty. Je natuurlijke schoonheid wordt gestimuleerd en geaccentueerd op een ongekend niveau.

Ervaar de schoonheid van innerlijke balans en harmonie met Beauty & Soul Therapy. Laat me je begeleiden op een reis van zelfontdekking en persoonlijke groei, waarbij we de kracht van zowel innerlijke schoonheid als uiterlijke verzorging combineren. Wanneer energie en emoties samenkomen, ontstaat er natuurlijke schoonheid en de pure beleving van je goed voelen. Kom vandaag nog in actie en ontdek hoe ik jou kan helpen om je beste, mooiste zelf te worden!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven