Kennismakingsbehandeling

Discover your Beauty Essence

hart

Ontdek de essentie van je holistische schoonheid in een discover gelaatsbehandeling.

Kennismakingsbehandeling
Voor wie?

Kom je voor de eerste keer naar Voel je goed instituut? Voor nieuwe klanten werk ik steeds met de kennismakingsbehandeling Discover your Beauty Essence!

Je maakt kennis met mijn aanpak en ontdekt de mogelijkheden binnen de Beauty Essence behandelingen waarbij je het volledige potentieel zal ontdekken van je holistische schoonheid.

Bestaande klanten verwijs ik graag door naar de andere behandelingen waar we op een diepgaande en volledig gepersonaliseerde manier verzorgen. 

Wat biedt het jou?

Deze Discover gelaatsverzorging laat je kennismaken met mijn manier van werken en laat je proeven wat de Beauty Essence behandelingen voor jou kunnen betekenen op vlak van je expressie, emotie en energie.

Dit doe ik door:

Een bijzonder en liefdevol reinigingsritueel

Kleur- en lichttherapie op lichaamszones en gelaat

Discover-massage van hoofdhuid, schouders en gelaat

Wild Flower Mask

Dankjewel lieve Kim voor de zalige behandeling ! Ik stelde vast dat ik vanmorgen de hele rit al zingend naar het werk reed. Er is één en ander positief geprikkeld of in gang gezet ... heerlijk ! Liefs, Kathleen xxx

Voel en ervaar

Discover your Beauty Essence is een experiënce die gericht is op het prikkelen en stimuleren van je zintuigen.

In mijn holistische behandelingen staat diepe relaxatie centraal en gebruik ik enkel natuurlijke producten.
Discover your Beauty Essence laat je even stilstaan bij wie je bent, wat je voelt en wie je als vrouw wilt zijn.

Het laat je voelen en ervaren hoe ik gelaat- & lichaamsbehandelingen op een holistische manier benader zoals Heal your Beauty Essence en wat ze voor jou kunnen betekenen.

Inner & Outer Beauty

Je houdt ervan om goed voor jezelf te zorgen. Je bent op zoek naar meer diepgang in je leven waardoor je meer in je kracht gaat staan. Je wil bewuster kunnen voelen wat je wel en niet meer wil. Je staat positief in het leven en vindt een goede balans tussen werk en privé belangrijk. Je wil in verbinding gaan met jezelf en meer harmonie in je leven ervaren. Je staat graag klaar voor anderen zonder het evenwicht tussen geven en nemen uit het oog te verliezen. Dat maakt van jou een mooi mens!


Het resultaat?

Deze meet & treat zorgt ervoor dat niet alleen je huid zal stralen, het brengt je lichaam en geest in balans.
Je voelt je zowel vanbinnen als vanbuiten herboren en staat weer in verbinding met je huid, hart en energie.
– Feel Blessed –


Discover your Beauty Essence is 95 euro en in totaal ben je een uur bij mij. Je krijgt een persoonlijk verzorgingsplan mee met natuurlijke huidverzorging en lifestyletips. Zo kan je elke dag genieten van jouw Beauty Sabbatical momenten.

Wil jij graag langskomen voor een kennismaking en ontdekken wat holistische schoonheid met jou doet?

Winkelwagen
Scroll naar top