De kunst van schoonheid

de kunst van schoonheid

“May you touch dragonflies and stars, dance with fairies and talk to the moon”

Lieve vrouw,

Het laatste jaar was voor mij één grote ontdekkingstocht, niet alleen op persoonlijk vlak maar ook beroepsmatig onderging ik een ware transformatie. Ik volgde de opleiding tot kleurenpuncturiste en werd geselecteerd om als Colour&Spice Holistic Beauty Therapist te gaan werken. Al sinds lange tijd ben ik enorm geïnspireerd en overdonderd door het resultaat van de natuurzuivere producten en holistische behandelwijze van dit merk.

Ik ben “Over the Moon” gelukkig om hier nu mee aan de slag te kunnen gaan en het voelt als een kroon op mijn werk.

Helende kracht

De Colour&Spice-methode is diepgeworteld in de traditionele natuurgeneeswijzen en biedt een harmonieuze balans tussen nieuwe energie, innerlijke rust en huidverbetering, de helende kracht van innerlijke en uiterlijke schoonheid. Colour&Spice benadert schoonheid op holistische wijze waardoor niet alleen je huid op een dieper niveau herstelt, het werkt ook positief door op je innerlijke stemming, autonome zenuwstelsel, gedachten en emoties. En ja, lichaam en geest beïnvloeden elkaar echt.

Wat betekent mijn nieuwe behandeling voor jou?

De Holistic Beauty Treatment van Colour&Spice is pure verwennerij van kop tot teen met wonderlijke combinaties van massages, geuren, kleuren, kruiden, botanische werkstoffen, heling en transformatie… Een nieuwe manier van behandelen. Hierbij worden de celvernieuwing, de stevigheid én het zelfhelend vermogen van het lichaam versterkt gedurende een periode van zes maanden.

Drie magische stappen…

Stap 1) Beauty Detox: Live now!

Hier ligt de focus op zuiveren en herstellen. Beauty Detox betekent knopen doorhakken en meer ruimte maken voor jezelf. Een eerste stap naar vitaliteit en een stralende huid, het opruimen van ballast die niet meer bij ons hoort, dankzij lymfedrainage en kleur-lichttherapie.

Stap 2) Rebalance: Be natural!

Voeden en vitaliseren… Voor een gezonde en energieke uitstraling heeft je huid de juiste voeding nodig. Met kleurenpunctuur en biostimulatie (trillingenmassage van de reflexzones op het gelaat, de handen en de voeten) ondersteunen we het zelfhelend vermogen. Energietekorten en disharmonie van je huid behoren snel tot het verleden.

Stap 3) Uplifting: Feel free!

Verstevigen en verbinden… Een stralende huid met een natural glow, door de combinatie van lymfedrainage en biostimulatie, het opladen van je chakra’s, de intense werking van de kleimaskers… Deze stap geeft je een helend en transformerend resultaat. Het zal je verrassen wat het met je doet.

Ik ben enorm trots

Voor een holistische behandeling op basis van deze unieke methode kun je uitsluitend terecht bij een Colour&Spice Holistic Beauty Therapist. Ik ben enorm trots dat ik nu de tweede Colour&Spice Holistic Beauty Therapist ben in België.

Vanaf 1 oktober zijn alle behandelingen vervangen van gelaats- en lichaamsverzorgingen naar Holistic Beauty Treatments. Voor de nieuwe cliënten betekent dit dat ze alleen de Holistic Beauty Treatment, Moon Retrait en Bioritme kunnen boeken.

De naam “Voel je goed instituut” past niet meer bij mijn nieuwe werkwijze.

Vanaf 1 oktober is mijn nieuwe naam: Kim De Backer – Holistic Beauty Therapist.

De nieuwe website is ook vanaf midden oktober online en is onder deze naam te vinden: www.kimdebacker.be

Op dinsdagen, woensdagen en donderdagen ben je ontzettend welkom om te komen genieten van mijn… nieuwe Healthy, Holy & Holistic Treatment. Deze behandeling is €135 euro en in totaal ben je 2 uren bij mij. De behandeling is volledig “op maat” en inclusief alle extra toepassingen.

Mijn intuïtieve schrijfster

Ik heb ervoor gekozen om van elke vrijdag “Mijn intuïtieve schrijfsterdag” te maken. Dit is een dag waarop ik me onderdompel in het schrijven van blogs, nieuwe lezingen en trainingen die ik eerstdaags ga geven.

Verbinding, liefde en nieuwe energie staan centraal

Met heel mijn hart, veel liefde en toewijding deel ik dit met jou en hoop ik oprecht dat jij deel blijft uitmaken van mijn toegewijde behandelingen waarbij huidverbetering, verbinding en nieuwe energie centraal staan. Als je vragen hebt, mail mij gerust, ik vind het heel fijn om van je te horen. Voel je vrij om me te mailen op kim@kimdebacker.be

Tot snel en ik wens jou alvast een heel liefdevolle herfst

Kim De Backer
Holistic Beauty Therapist

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top