De focus op loslaten, je gezondheid optimaliseren en tijd nemen voor jezelf.

Dat is de boodschap voor het element metaal volgens de Chinese gezondheidsleer. Metaal staat voor de energetische herfst en daar zitten we momenteel midden in. Deze energetische periode is de ideale tijd om los te laten wat echt niet meer bij je hoort. En ik weet, dat is kan pittig zijn. Loslaten is een werkwoord en vaak is dit een uitdaging. We zijn geneigd om alles bij ons te houden. Eigenlijk hoeft dit niet… Ik geloof er echt in, als we loslaten dat er nieuwe dingen naar ons toekomen. Een punt zetten achter iets geeft ruimte voor nieuwe dingen.

Naar binnen gaan

De energie van de herst is ‘naar binnengaan’. Tijd maken voor jezelf, tijd maken om te reflecteren; wat gaat er goed, waar heb ik meer aandacht aan te geven, wat mag ik loslaten? Dat is ook hetgene dat de natuur ons laat zien, de bomen die de mooie gekleurde blaadjes loslaten.

Niet alleen op emotioneel maar ook op expressief vlak heeft Metaal een krachtige werking. Het zorgt voor de kwaliteit van je huid, je veneuze circulatie en je lymfestelsel. Afvoeren wat er niet thuishoort en zo ruimte creëren voor de aanvoer van voedingstoffen.

De organen die bij het Metaal element horen zijn de longen en dikke darm. Ik hoef je niet te vertellen dat de longen zorgen voor een goede ademhaling. Stel jezelf nu eens de vraag; “adem ik oppervlakkig of maak ik gebruik van een buikademhaling”? Dikke darm zorgt voor eliminatie, letterlijk loslaten. Wat mag jij loslaten?

Rituelen met Phyto 5 producten

Phyt’ether Metaal en selextreme metaal (therapeutisch badzout) zijn twee toppers om je energetisch te ondersteunen. Ze zorgen steeds voor harmonie. Selextreme kan je ook gebruiken als lichaam- en gezichtscrub, je kan een beetje zout in je bad doen of in een lekker warm voetbadje. Je voelt nadien werkelijk een lichter en rustig gevoel in je lichaam en geest. Je voelt je heerlijk ontspannen.
Masseer je lichaam nadien met je gepersonaliseerde lait corporel van Phyto 5 met enkele druppels phyt’ether metaal. Zo krijg je een gepersonaliseerde bodymilk voor jou alleen.

Is je element Metaal in balans, dan hou je rekening met jezelf, je creërt ruimte voor jezelf, je aanvaardt jezelf en je laat los wat je niet meer nodig hebt. Het is zo belangrijk om je te uiten, om te zeggen wat je dwars zit om zo je eigen kracht te behouden en vanuit je unieke zijn leven.

Tip

Breng de Phyt’ether Metaal aan op de reflexzones van je gelaat:

  • Onderste deel van je wangen en de hals
  • De neus-lipplooi
  • En zet je wijsvingers vlak naast je neusvleugels en masseer zachtjes de Phyt’ether in (dit is een dikke darm punt, dat verbonden is met het element Metaal)
  • Je mengt enkele druppels Phyt’ether met je dag-nachtverzorging. Bv de creme acide of creme element Metaal

 Voor je lichaam:

  • Breng enkele druppels aan op je keelgebied
  • Aan de binnenkant van je armen langs de duimlijn
  • Boven en onder je sleutelbeenderen
  • Borstkas
  • Rond je navel
  • Bij onrust aan de binnenkant van je polsen

Wil jij ervaren wat deze producten met jou doen? Bestel vandaag nog jouw Phyt’ether en Selextreme Metaal en geniet van nu tijdelijk van deze promotie:

Promo 1: bij aankoop van je Phyt’ether metaal + Selextreme metaal ontvang je tot 20 oktober ’20 10 euro korting. (enkel geldig bij aankoop van deze twee producten)
Prijs: 99 euro nu 89 euro

Promo 2: bij aankoop van je Phyt’ether metaal + Selextreme metaal + lait corporel ontvang je tot 20 oktober ’20 het gratis kleimasker metaal twv 42 euro. Dit masker werkt herstellend, bevordert de afvoer van lymfevloeistof en zorgt voor de zuurstofvoorziening van de huid.
Prijs: 143 euro + gratis kleimasker metaal twv 42 euro.

Hoe? Stuur een mailtje naar Kim@kimdebacker.be met de vermelding van je bestelling en je ontvangt alle verdere informatie via mail.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top