De essentie van aanraking

De essentie van aanraking Kim De Backer

Aanraking is een essentiële zintuiglijke waarneming van ons lichaam, en het heeft de kracht om onze gemoedstoestand positief te beïnvloeden. Binnen Voel Je Goed Instituut begrijp ik het belang van aanraking en staat centraal in elke behandeling. Elke liefdevolle en zorgvuldige aanraking raakt niet alleen onze energie en emoties, maar opent ook de poort naar onze diepste gevoelens, percepties en je diepste essentie, je ik!

De Body & Touch massage is mijn nieuwste energetische gezicht- en lichaamsmassage die spanningen en blokkades in je lichaam verminderen, waardoor je energie opnieuw kan stromen.
Door het stimuleren van je lichaam en geest, kan deze massage je helpen om de innerlijke rust en balans te herstellen en je welzijn te verbeteren en creëert het een gevoel van geborgenheid, veiligheid en goed voelen.

Ontdek de helende werking van Body & Touch Massage

Wist je dat je door middel van aanraking en het contact maken met je lichaam en innerlijke zelf, jezelf kunt versterken en helen? Body & Touch Massage is een energetische en vooral ontspannende massage van lichaam en gezicht die specifiek gericht is op het stimuleren van je zelfhelende vermogen en het bevorderen van goed voelen.
Bij deze massage worden reflexzones op het gezicht, lichaam, handen en voeten gemasseerd, omdat deze zones een weerspiegeling zijn van het hele lichaam. Door middel van deze gerichte aanpak en massage kunnen positieve effecten op het gehele organisme worden bereikt.

Een belangrijk aspect van Body & Touch Massage is het gebruik van acupressuur, een techniek die voornamelijk wordt toegepast in de Traditionele Chinese geneeskunde. Deze techniek zorgt ervoor dat de levensenergie, ook wel bekend als QI, weer vrij kan stromen door het lichaam. Wanneer deze energiestroom verstoord of geblokkeerd is, kunnen allerlei klachten en zelfs ziekten ontstaan. Gelukkig kunnen tijdens een Body & Touch Massage deze energieblokkades worden opgelost en klachten worden verminderd. Het resultaat is een harmoniserende werking op zowel schoonheid, het hart als de ziel.

Touch of the Rising Sun: herstel de balans in je chakra’s

Tijdens een Body & Touch Massage wordt ook aandacht besteed aan het in balans brengen van je chakra’s, oftewel je energiesysteem. Kun je je dat gevoel van nieuwe energie voorstellen wanneer de zon opkomt in de ochtend? Deze massage zorgt voor een vergelijkbaar effect, waarbij je chakra’s worden geactiveerd en in harmonie worden gebracht. Dit helpt je om je energieker en vitaler te voelen, en om een gevoel van balans en welzijn te ervaren.

Voel de kracht van aanraking en herstel je innerlijke balans met onze Body & Touch Massage. Ervaar de helende werking en geniet van de harmonie die het brengt aan je schoonheid, hart en ziel.
Geef jezelf de liefdevolle zorg die je verdient en omarm de nieuwe energie die je wacht, net zoals de zon die opkomt aan de horizon.

Laat je lichaam, geest en ziel koesteren in een helende omhelzing en voel de positieve veranderingen die het kan brengen. Het is tijd om jezelf te trakteren op deze bijzondere ervaring van totale ontspanning en innerlijke transformatie.

Voel je goed groeten
Kim De Backer | Holistic Beauty Therapist

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven