Holistische persoonsanalyse

Bioritme

hart

Het Bioritme is een uitgebreide materie die gaat over je holistische persoonsanalyse en natuurlijke huidverouderingscyclus. Dit is gebaseerd op de Oosterse gezondheidsleer en wordt berekend aan de hand van je geboortegegevens.

Een heldere kijk naar jezelf

Zelfkennis is het begin van alle wijsheid… en toch is het niet zo evident. Je komt wel eens zaken tegen die je liever niet ziet of voelt.

Bewust zelfinzicht is een krachtige en noodzakelijke bron van transformatie. Dankzij je Bioritme krijg je inzichten in de verschillende aspecten van je persoonlijkheid, gedragspatronen en krijg je handvaten aangereikt om trouw te zijn aan je unieke natuur. 

Het Bioritme gaat over je:

Je fysieke en emotionele welbevinden

Het inzicht over je (plotse) huidveroudering en wat je kan doen om dit rustig en natuurlijk te laten verlopen

Je relaties en je netwerk

Je talenten en werkpunten

5 natuurelementen volgens de Chinese gezondheidsleer

Het Bioritme is gebaseerd op de 5 natuur elementen: Hout – Vuur – Aarde – Metaal & Water. Deze vormen samen een geheel. 

We zijn verbonden met dit geheel én met hemel en aarde. Bewegingen en veranderingen, ook onze natuurlijke huidverouderingscyclus, worden beïnvloed door deze natuurelementen.
Is er een verstoring in de cyclus? Dit kan leiden tot uitputting, lichamelijke en/of mentale vermoeidheid en versnelde huidveroudering.
Je gaat begrijpen waarom je bent wie je bent en hierop reageert je expressie, emotie en energie. Want je goed voelen tot in Essentie, daar draait het om!

Dit consult is 199 euro en je bent 2 uren bij mij. Je ontvangt een volledig uitgeschreven Journal met alle toepassingen om er direct mee aan de slag te gaan. Inclusief je persoonlijke Holistic Beauty Skincare Plan volledig volgens je Bioritme.

Het lijkt misschien wel magie? In werkelijkheid is het gebaseerd op Oosterse wetenschap en die is heel anders dan de Westerse kijk. Aan jou om het te ontdekken!

Scroll naar top