8 x aromatherapie

8 x aromatherapie

Ervaar hoe essentiële oliën en kristallen je kunnen verrijken in het dagelijkse leven om:

♡ meer rust te ervaren
♡ jouw innerlijke kracht te vinden
♡ in het nu-moment te komen

 

Les Huit, een Belgisch merk en bedacht de naam niet zomaar. Het cijfer acht resoneert met innerlijke kracht en symboliseert oneindigheid. Die symboliek en de oneindige liefde en energie heeft Kelly van Les Huit samengebracht in elk flesje: 8 geuren – 8 krachten.

Veel kracht (en een steentje) in elk flesje

Les Huit brengt de kracht van essentiële oliën en kristallen samen in 1 flesje. Iedere geur is liefdevol samengesteld en ingevoeld geweest. In elk flesje zit een bergkristalletje om de energetische trilling van het product hoog te houden. Tevens dragen ze ook het ecolabel.

Holistic therapeuticals – aromatherapie

Les Huit gaat veel verder dan enkel het lekker ruiken. Onze neus staat in directe verbinding met onze hersenen: via de reukzenuw kunnen we herinneringen en emoties die opgeslagen liggen in onze hersenen (lymbisch systeem) gaan beïnvloeden. De ideale manier om je lichaam en geest te prikkelen is dus via natuurlijke geuren.

Hoe je je voelt, hoe je lichaam functioneert, wat je doet en laat, elke dag: alles gaat samen.

Match made in heaven

Ik voelde me onmiddellijk verbonden met Kelly, founder and creator van Les Huit. Omdat we dezelfde visie en missie dragen. Je terug te laten connecteren met jezelf en met de natuur. De passie die we samen delen over natuurlijke ingrediënten, het energetische, schoonheid en harmonie geeft ons een ‘match made in heaven’.

Je kan erop vertrouwen dat de kracht van de natuur en jouw innerlijke wijsheid je altijd brengen wat je nodig hebt.

Elke geur heeft zijn eigen helende eigenschappen die je helpen om terug in balans te komen.

TO BE – brengt vertrouwen, innerlijke draagkracht, geborgenheid en veiligheid.
TO FEEL – brengt koestering, genot en verbinding.
TO MOVE – brengt bevrijding, lichtheid, transformatie en daadkracht.
TO LOVE – brengt zachtheid, mededogen, vreugde en zelfliefde.
TO EXPRESS – brengt communicatie, integriteit, uiting en creativiteit.
TO SEE – brengt inzicht, ruimte, innerlijke wijsheid en rust in het hoofd.
TO CONNECT – brengt absolute helderheid, innerlijke stilte en een hoger bewustzijn.
TO HEAL – brengt onbegrensde liefde en connectie op zielsniveau.

8 x aromatherapie Les Huit


Chakra’s

In en rond ons lichaam bevindt zich een energieveld. Dit energieveld bestaat uit 7 draaiende energiecentra. Dit zijn onze hoofdchakra’s. Ze bewegen als draaikolken en vertegenwoordigen ieder een fysiek, emotioneel en mentaal deel van het menselijk wezen. Je kunt de chakra’s zien als een communicatiemiddel tussen het energetische en fysieke lichaam.

Conditioneringen, jeugdtrauma’s, uitputtende gewoonten, lichamelijke of emotionele verwondingen… dragen allemaal bij tot het ontstaan van chakrablokkades.

De schoonheid van het chakrasysteem bestaat erin dat het multidimensionaal is. Een steeds dieper evenwicht brengen in dit chakrasysteem ondersteunt het steeds verder ontvouwen van ons bewustzijn. De onevenwichtigheden kunnen door middel van gesprekstherapie, lichaamswerk, meditaties die de Beauty & Soul Treatment/Therapy bevatten, geheeld worden.

De verschillende toepassingen van Les Huit

Les Huit kan je via verschillende toepassingen helpen om meer rust te ervaren, je innerlijke kracht te vinden of in het nu-moment te komen. Op elk moment van de dag, thuis of op verplaatsing.

  • Room- en auraspray

Geef jouw ruimte een extra dimensie door het gebruik van onze aura- roomsprays. Het is een makkelijke manier om je te omgeven met de energie van de synergie van jouw keuze. Spray een paar keer in jouw ruimte, sluit je ogen en voel het moment. Je kan er jezelf mee parfumeren.

Ook heerlijk op je kussensloop voor een heerlijke nachtrust.

  • Roll-on

De roll-ons zijn verdund in sesamolie, zodat je ze direct op de huid kan gebruiken. Ze zijn ideaal om overal mee naartoe te nemen.

Ook kinderen vinden het zeer fijn om de roll-ons te gebruiken, ze kunnen het makkelijk zelf naar eigen behoefte gaan aanbrengen.

Rol regelmatig aan de binnenkant van de polsen. Wrijf de polsen op elkaar en ervaar het aroma. Rollen kan ook achter het oor, in de elleboogholtes, hals, nek en op de voetzolen.

  • Pure synergie

Kan verdund gebruikt worden als massageolie, body oil  of badolie.

Verdun 5 à 10 druppels in 10 ml plantaardige olie (To Blend) of neutrale crème.

Ook heerlijk om een paar druppels pure synergie in onze Les Huit diffuser  te gebruiken om jouw ruimte te vullen met een liefdevolle energie.

 

Wil jij deze natuur wonders graag ontdekken? Je kan ze vrijblijvend komen uittesten in mijn Voel Je Goed Instituut. Neem even contact met me op via

0494 87 59 83 of stuur een mailtje naar kim@voeljegoedinstituut.be

Wil je de geuren en de werking ervan direct ervaren?
Maak dan een afspraak voor Beauty & Soul Treatment. Tijdens deze behandeling worden de pure synergieën en de Room- & auraspray gebruikt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven