2023 het jaar van het konijn.

2023 het jaar van het konijn

Hi sexy lady!

Verrast door de aanspreektitel?

Er is in ieder geval grondig opzoekwerk aan vooraf gegaan 😊.
Op 4 februari 2023 begint het Chinese jaar van het Konijn. Een heerlijk jaar wordt het, want een konijn is een archetypisch dier voor zachtheid, voor vriendelijkheid, voor vreugdesprongen, voor luchtigheid en ook voor vrouwelijke sexiness.
Na de energie van het Yang Water tijger jaar zal het Yin Water konijn jaar deugd doen; een soort verademing waar we collectief nood aan hebben.

Spirituele ontwikkeling, zachtheid en luchtigheid

In het jaar van het konijn staat comfort in de bovenste rij van prioriteiten. Zorg voor een warm nestje waarin het goed vertoeven is met jezelf en met elkaar. Meteen ook de herinnering hoe je licht kan landen in 2023. Een wijsheid die geldt op vlak van huidverzorging, je goed voelen, je relaties en je gemoed: clean endings give fresh beginnings. Gebruik nog de kracht van het eindigende Tijgerjaar om op te ruimen en afscheid te nemen wat jou niet langer dient!

Vanaf januari 2023 lanceer ik mijn nieuwe behandeling: Beauty & Soul Consult. Hier ga ik niet werken aan je huid, je buitenkant, maar richten we ons voornamelijk op je innerlijke schoonheid. Dit door middel van gesprekstherapie, een geurenreis met de aromatherapie van Les Huit, het uitmeten van je energiecentrums, je chakra’s én een vibrerende massage op de Cell Vibration Matras.

Versterken van je innerlijk en uiterlijk welzijn

Geurenreis met aromatherapie van Les Huit.
Geuren beïnvloeden onze emoties. Dit heeft te maken met het limbische systeem in onze hersenen, het gedeelte dat onze emoties stuurt en waar ook bepaalde herinneringen worden gekoppeld. De geur van zorgvuldig samengestelde essentiële oliën, kunnen jou terugbrengen naar fijne momenten, mooie herinneringen of gewoon een ontspannen en tevreden gevoel. Zo komt er weer balans doordat je hersenen dit oppikken en meer gelukshormonen produceren in het lichaam. De kracht van deze geurenreis is heel bijzonder.

Het uitmeten van je chakra’s met de ColorHeal-Light.
Dit toestel meet uit welke chakra’s er momenteel extra aandacht nodig hebben. Door het instralen van de juiste kleur- en lichtfrequentie op je chakra(s) komt er terug harmonie. Dit voel je al na je eerste behandeling.

Een vibrerende massage voor je hele lichaam én chakra’s.
Na de geurenreis en het uitmeten van je chakra’s, je energiecentrums, mag je je neerleggen op de Cell Vibration Matras. Deze matras geeft je relaxerende trilling frequenties die je geest kalmeren, je gezondheid ten goede komt (omdat de frequenties communiceren met onze cellen), je welzijn en schoonheid stimuleren. De geluidsgolven die je doorheen je lichaam voelt ervaar je als een zachte massage en zorgen ervoor dat je je volledig relaxed voelt.
De vibrerende massage brengt harmonie in de chakra’s en vormen een nauwe verbinding tussen de trillingen van de aarde en het universum.

Resultaat

Er komt balans in je lichaam en geest. En wanneer deze 2 in balans zijn, voel je je goed in je vel en dat zie je aan je huid.

Prijs per behandeling

Je betaalt voor het Beauty & Soul Consult 135,- en heeft een verwentijd van ca 90 minuten.

Voel je goed groeten
Kim De Backer | Holistisch Therapeut

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven